Ervaren fiscalist én estate planner

We zijn nog maar net onderweg in 2022 en het team van Forward Fiscalisten is weer verder uitgebreid! Met ingang van februari is Gijs Cox gestart en vult het team van fiscale specialisten verder aan. Met een voorliefde voor de MKB/DGA praktijk adviseert Gijs ondernemers vaak op het snijvlak van zowel zakelijk als privé. Naast allround fiscalist is Gijs namelijk gespecialiseerd in estate planning en zorgt er zo voor dat ondernemers binnen meerdere fiscale domeinen een optimale fiscale positie behalen. Op de Universiteit van Tilburg heeft hij niet alleen Fiscaal Recht afgerond, maar ook zijn postmaster ‘Bedrijfsopvolging bij familiebedrijven’. Gijs werkt vanuit ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar bezoekt onze klantrelaties door heel Nederland om fiscaal te adviseren.

Wat Gijs een prettige gesprekspartner maakt?

Aandacht. Niet alleen voor het fiscale vraagstuk, maar ook voor de persoon of het bedrijf achter het fiscale vraagstuk. Hiermee is Gijs in staat om vanuit een breder (fiscaal) perspectief verbanden te leggen en ontstaat een oprecht partnership. Een manier van werken die 100% aansluit bij de kernwaardes van Forward Fiscalisten. Gijs vormt dus en mooie aanvulling op het omvangrijke fiscale team van Forward Fiscalisten!

Ook toe aan een energieke fiscale functie in 2022?

Wacht dan niet langer en leg contact. Zo zoeken we momenteel bijvoorbeeld nog een junior aangiftemedewerker , maar ook een senior fiscalist voor onze MKB-praktijk. Forward Fiscalisten groeit door in 2022. En dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar fiscaal talent, met de juiste inborst. Ontdekken of onze cultuur en toekomstplannen matchen met jouw ambitie(s)? Bekijk onze vacatures in hoofdlijnen en plan een kennismakingsgesprek. Wij beloven je dat dit verre van saai wordt…

Kennismaken met onze nieuwe collega kan natuurlijk ook!

Heb je een fiscaal vraagstuk en wil je vrijblijvend kennismaken met Gijs? Stuur dan gerust een mailtje en we plannen binnenkort gelijk een afspraak. Onze werkwijze ontdek je hier, inclusief onze kernwaardes. Niet alleen Gijs, maar álle collega’s bij Forward Fiscalisten staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw. We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via 088-1412400.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×