Voordeel door btw advies van specialisten

Als ondernemer heeft u altijd te maken met btw, zelfs al bent u btw vrijgesteld. Denk alleen al aan de aanschaf van goederen of diensten. Waar het om gaat is dat u zo efficiënt en effectief mogelijk aan uw btw verplichtingen voldoet. Of dit nu de in- of uitvoer van goederen (binnen of buiten de Europese Unie) betreft of uw administratie- en facturatie verplichtingen. De btw specialisten van Forward Fiscalisten zorgen voor een glashelder btw advies en begeleiden het gehele traject.

Direct contact met onze btw specialisten
Voordeel behalen door scherp en onderscheidend btw advies van specialisten

BTW specialisten die denken in oplossingen

Vraagstukken rondom btw zijn vaak complex en veranderen ook nog eens regelmatig door aanpassingen in de belastingwetgeving. Het is dan ook niet vreemd dat u naar btw advies op zoek bent om alles op orde te hebben discussies met de belastingdienst te voorkomen. Met onze ervaren btw specialisten bent u verzekerd van de juiste kennis, begeleiding en advies over btw. BTW problemen worden op deze wijze in de kiem gesmoord. Het inschakelen van onze btw specialisten betekent vaak dat dit u juist geld oplevert i.p.v. kost. BTW onderwerpen waar wij u onder andere verder mee helpen:

  • Vastgoed
  • BTW vrijstellingen
  • Recht op btw aftrek
  • Grensoverschrijdende levering van goederen/ internationale dienstverlening
  • BTW scans

BTW positie van profit en non-profit 

Wij bieden btw advies van zowel mkb(+)-bedrijven als (mid-)corporates. Ook hebben wij een stevig trackrecord opgebouwd binnen non-profit, bij vrijgestelde ondernemers en -organisaties. Zo ondersteunen wij een aanzienlijk aantal grote zorginstellingen en onderwijsinstanties met financieel advies over btw (zie ook ZORG). Voorbeelden van aandachtsgebieden: de fiscale kwalificatie van subsidies, maar ook hoe fiscaal zo optimaal mogelijk (dure) goederen of bijvoorbeeld onroerend goed aan te schaffen.

Enkele btw specialisten op dit gebied

 

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

De specialisten van Forward Fiscalisten geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk wat meer biedt dan alleen btw en belastingadvies. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk o.a. aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioen- en financieel adviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten kunnen zich hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Als cliënt van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch mee van dit brede netwerk.

In de knoop met de fiscus over btw?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij onze specialisten terecht voor btw advies. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, belasting- en btw advies en bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken. Neem daarom contact op met onze specialisten voor kundig btw advies en u bent snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×