Voordeel door BTW-advies

Als ondernemer heeft u altijd te maken met btw, zelfs al bent u btw-vrijgesteld. Denk alleen al aan de aanschaf van goederen of diensten. Waar het om gaat is dat u zo efficiënt en effectief mogelijk aan u btw-verplichtingen voldoet. Of dit nu de in- of uitvoer van goederen (binnen of buiten de Europese Unie) betreft of uw
administratie- en facturatieverplichtingen. Onze btw-fiscalisten zorgen voor een glashelder advies en begeleiden het gehele traject.

Direct contact
Voordeel behalen door scherp en onderscheidend BTW-advies

Wij denken in oplossingen

Vraagstukken rondom btw zijn vaak complex en veranderen ook nog eens regelmatig door aanpassingen in de belastingwetgeving. Het is dan ook niet vreemd dat u hiervoor een specialist inschakelt die u praktisch en deskundig verder helpt en discussies met de belastingdienst voorkomt. Met onze ervaren btw-specialisten bent u verzekerd van de juiste kennis en begeleiding. Btw-problemen worden op deze wijze in de kiem gesmoord. Het inschakelen van onze specialisten betekent vaak dat dit u juist geld oplevert i.p.v. kost. Btw-onderwerpen waar wij u o.a. verder mee helpen: 

  •  Vastgoed
  • Btw-vrijstellingen
  • Recht op btw-aftrek
  • Grensoverschrijdende levering van goederen/ internationale dienstverlening
  • Btw-scans

BTW-positie van profit en non-profit 

Wij brengen de btw-positie in kaart van zowel mkb(+)-bedrijven als (mid-)corporates. Ook hebben wij een stevig trackrecord opgebouwd binnen non-profit, bij vrijgestelde ondernemers en -organisaties. Zo ondersteunen wij een aanzienlijk aantal grote zorginstellingen en onderwijsinstanties (zie ook ZORG). Voorbeelden van aandachtsgebieden: de fiscale kwalificatie van subsidies, maar ook hoe fiscaal zo optimaal mogelijk (dure) goederen of bijvoorbeeld onroerend goed aan te schaffen.

Enkele specialisten op dit gebied

 

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Wij geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk o.a. aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioenadviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel bínnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten zich kunnen hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Als cliënt van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch en direct mee van dit brede netwerk. 

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken. Neem daarom contact op met onze fiscalisten en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×