China Services

Forward Fiscalisten beschikt over een sterk netwerk in China. Hiermee begeleiden wij zowel Nederlandse als Chinese bedrijven en particulieren op fiscaal, juridisch en financieel gebied. In China werken wij samen met Yingke Law Firm, een van de grootste advocatenkantoren in China. Zo kunnen wij u zowel fiscaal als juridisch in China begeleiden. Andersom begeleiden wij Chinese bedrijven, DGA’s en families bij hun fiscale vragen in Europa en vormen hiermee de 'gateway to Europe'. Net zoals onze klanten in Nederland en Europa gewend zijn aan korte communicatielijnen, geldt dit ook voor onze China Services. 

Artikel FD               Artikel BD

Direct een afspraak maken
Scherp en onderscheidend advies vanuit toegewijde en ervaren fiscalisten, allen met een achtergrond bij de Big4.

Zakelijke kansen internationaal

Wij kunnen ons voorstellen dat het aanhalen van zakelijke banden met China een hele uitdaging kan zijn. Waar te starten als u bijvoorbeeld een joint venture wil aangaan met een Chinese partner of een fabriek wilt bouwen in China? Ook de fiscale en juridische begeleiding kan vele vraagtekens oproepen. Dan wilt u betrouwbaar advies. Bij Forward Fiscalisten helpen we u concreet en discreet aan de juiste contacten. We begeleiden kansen voor Nederlandse bedrijven om zaken te doen in China, maar ook voor Chinese bedrijven die zich in Nederland willen vestigen en zoeken naar professioneel fiscaal-juridisch advies.

Cultuur verschillen en overeenkomsten

Zaken doen met Chinese bedrijven betekent ook het leren begrijpen van de cultuur. Het is handig als u hierin wordt begeleid en fiscale en juridische zaken vertrouwd kunt overlaten aan onze fiscalisten en zakelijke partners in China. Wilt u weten hoever onze service in China gaat? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten, voor een vrijblijvend gesprek op een van onze kantoren in Tilburg of
’s-Hertogenbosch.

Enkele specialisten op dit gebied

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Wij geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk onder andere aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioenadviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel bínnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten zich kunnen hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Als cliënt van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch en direct mee van dit brede netwerk. 

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken. Neem daarom contact op met onze fiscalisten en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×