Familiebedrijven

Vele familiebedrijven zijn reeds bekend met de persoonlijke aanpak van Forward Fiscalisten. Waar emotie en fiscaliteit elkaar op het snijvlak raken, zijn onze specialisten uw vertrouwenspersoon. Van overdracht tot start en van start tot overdracht zijn we de fiscale sparringpartner, die adviseert over de toekomst en continuïteit van uw bedrijf. Zo ondersteunen we meerdere generaties bij hun fiscale en financiële doelstellingen en daarbij behorende vraagstukken. Door deze begeleiding kan een latere bedrijfsopvolging geruisloos verlopen.

Direct een afspraak
Scherp en onderscheidend advies vanuit toegewijde en ervaren fiscalisten, allen met een achtergrond bij de Big4.

Bedrijfsopvolging

Het overdragen van uw onderneming gaat vaak niet over een nacht ijs. Naast de zakelijke kant hebben wij ook aandacht voor de menselijke kant. Tenslotte betreft het vaak een belangrijk moment in uw leven. Een overdracht kan vanuit verschillende motivaties ontstaan (gepland of ongepland) en ook wie betrokken zijn is van belang. Betreft dit bijvoorbeeld familie of een opvolger van buiten de onderneming? Wellicht is een fusie of splitsing aan de orde? Uw keuzes kunnen gedurende het traject veranderen.

Wilt u weten hoe wij u verder helpen in verschillende situaties. Bel voor een vrijblijvend gesprek aan tafel. Op deze wijze krijgt u direct een idee van onze werkwijze en persoonlijke aanpak.

Een fiscalist die 100% betrokken is

Onze kernwaardes geven het al weer. Wij kennen een moderne werkwijze en transparante aanpak. U mag van onze fiscalisten verwachten dat zij uw fiscale zaken met een brede blik benaderen en 100% betrokken zijn. Waar nodig stellen wij u voor aan externe partijen, wanneer er behoefte is aan andere disciplines, gelieerd aan fiscaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een passend administratiekantoor (groot of klein), om uw fiscale structuur optimaal in te richten en te waarborgen.

Enkele specialisten op dit gebied

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Wij geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk o.a. aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioenadviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel bínnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten zich kunnen hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Als cliënt van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch en direct mee van dit brede netwerk. 

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken. Neem daarom contact op met onze fiscalisten en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×