Professioneel belastingadvies

Of u nu onderneemt of in loondienst werkt. Belastingen betalen we allemaal. Laat u bij fiscale zaken bijstaan door een moderne professionele fiscalist. Belastingadvies van Forward Fiscalisten gaat verder dan praktische belastingzaken. Wij denken vanuit onze ervaring mee over de fiscaal-strategische mogelijkheden voor u of uw onderneming. Wilt u graag belastingadvies bij Big4-kantoor met fiscale kennis, kunde en kwaliteit, maar dan tegen een normaal tarief én directe partner-involvement? Move Forward en leg contact met Joep Korsten, Paul van den Tillaart, Hans Pieter Mulder of Freek van Wijk.

Belastingadvies uitbesteden
Scherp en onderscheidend advies vanuit toegewijde en ervaren fiscalisten, met een achtergrond bij de Big4 en 100% betrokkenheid.

Persoonlijk niveau

Voor persoonlijk belastingadvies bent u bij ons aan het juiste adres. Forward Fiscalisten staat bekend om haar teamgedachte. Wij werken niet in eilandjes, maar kennen als professionals elkaars cliënten bij naam. Wij weten wat er speelt in de markt en waar u behoefte aan heeft. Op een discrete manier kunnen wij u zodoende proactief fiscaal adviseren. Daarbij gaan we uit van een goede, persoonlijke relatie met u én de fiscale autoriteiten.

Belastingadvies van een fiscalist die meedenkt

U mag van onze belastingconsulent in Den Bosch en Tilburg verwachten dat zij uw fiscale zaken met een brede blik benaderen. Waar nodig stellen wij u voor aan externe partijen wanneer wij voelen dat er behoefte is naar meer expertise. Bijvoorbeeld in het geval van een stimuleringsaanvraag of een persoonlijke kwestie. Ook werken wij samen met kleinere en grotere administratiekantoren om uw fiscale structuur optimaal in te richten en te waarborgen

Enkele specialisten op dit gebied

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Wij geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk o.a. aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioenadviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten zich kunnen hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Met een belastingadviseur van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch en direct mee van dit brede netwerk.

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht voor belastingadvies. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u als belastingadviseur om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken. Neem daarom contact op met onze belastingconsulent in Den Bosch of Tilburg en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×