Formeel Fiscaal Recht

De Belastingdienst. Je kunt er onmogelijk omheen. Particulier, een bedrijfin dienst bij een organisatie of gepensioneerd. We moeten allemaal belasting betalen. Vaak snappen we dit en is er duidelijkheid over het hoe en waarom. Soms ontstaat er echter een botsing met de belastingdienst, als er een geschil ontstaat of u vindt dat er bijvoorbeeld onterecht belasting geheven wordt. Dan is het fijn dat u kunt vertrouwen op een een ervaren fiscalist, die u terzijde kan staan en uw kans op gelijk of 'recht' kan vergroten. Dit is een vak apart, waarbij Forward Fiscalisten u professioneel kan ondersteunen.

direct contact opnemen
Scherp en onderscheidend advies vanuit toegewijde en ervaren fiscalisten, allen met een achtergrond bij de Big4.

Een moderne klantgerichte aanpak

Forward Fiscalisten kent een moderne klantgerichte aanpak. Wij werken niet in eilandjes maar kennen elkaars cliënten bij naam. Wij weten wat er speelt in de markt, waar u behoefte aan heeft en hoe we een eventueel geschil met de fiscus op professionele wijze kunnen begeleiden en oplossen. Op een discrete manier adviseren wij u en staan u bij. De basis wordt gevormd door een goede, persoonlijke relatie met u én de fiscale autoriteiten. Ook als dit wel eens botst.

Een fiscalist die 100% betrokken is

Onze kernwaardes geven het al weer. Wij kennen een moderne werkwijze en transparante aanpak. U mag van onze fiscalisten verwachten dat zij uw fiscale zaken met een brede blik benaderen en 100% betrokken zijn. Waar nodig stellen wij u voor aan externe partijen, wanneer er behoefte is aan andere disciplines, gelieerd aan fiscaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een passend administratiekantoor (groot of klein), om uw fiscale structuur optimaal in te richten en te waarborgen.

Enkele specialisten op dit gebied

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Wij geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk onder andere aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioenadviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel bínnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten zich kunnen hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Als cliënt van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch en direct mee van dit brede netwerk. 

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken. Neem daarom contact op met onze fiscalisten en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×