Internationaal belastingadvies

Zaken doen over de landsgrenzen heen kan zeer interessant zijn voor u als ondernemer. Het verdient echter ook specifieke aandacht van een professionele en betrokken internationaal gerichte fiscalist. De fiscale wet- en regelgeving in andere landen is vaak lastig te doorgronden en verandert ook nog eens regelmatig. Forward Fiscalisten staat bekend om zijn uitgebreide ervaring met internationaal opererende ondernemingen. Het is dan ook niet vreemd dat we als specialist te boek staan en veel ondernemers en bedrijven ons weten te vinden voor internationaal belastingadvies en professionele fiscale ondersteuning en implementatie.

Direct contact
Scherp en onderscheidend advies vanuit toegewijde en ervaren fiscalisten, allen met een achtergrond bij de Big4.

Ervaring is key

Ons team van internationale fiscalisten beschikt over een stevig trackrecord als het gaat om internationale (her)structurering en het begeleiden van bedrijfsovernames. Denk hierbij o.a. aan het opzetten van een nieuw filiaal of dochteronderneming in het buitenland. De belastingadviseurs omtrent internationale regelgeving van Forward zijn bekend met geldende belastingverdragen en verzorgen professionele analyses & documentatie op het gebied van transfer pricing, zodat kansen en risico’s inzichtelijk zijn. Ons internationaal fiscaal advies betreft ook uw vennootschapsbelasting en bijvoorbeeld de loonbelasting voor expats. Hierdoor komt u, ook bij complexe fiscale vraagstukken, snel vooruit en kunt u zich blijven focussen op uw corebusiness.

Expertisegebieden

· Rechtsvormen in het buitenland

· Transfer Pricing

· Investeringsstructuren

· Grensoverschrijdend werken

· Sociale zekerheid (internationaal)

· Emigratie & remigratie

· Internationale groepsfinanciering

Enkele specialisten op dit gebied

Internationaal netwerk & specialisaties 

Met internationaal belastingadvies van Forward Fiscalisten haalt u specialisten in huis die beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk. Dit zorgt ervoor dat we - indien nodig- op locatie altijd snel kunnen schakelen, met de juiste specialist op de juiste plek. Met onze moderne werkwijze voorkomen we internationale dubbele belasting en beperken we uw algemene belastingdruk tot het maximum. Hiermee vergroten we uw marges en ondersteunen bij groei, zowel in binnen- als buitenland. Het internationale belastingrecht biedt vele mogelijkheden als u via ons de juiste internationale fiscalist inschakelt.

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken. 

Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Laat uw zorgen rondom internationale fiscale vraagstukken wegnemen

Internationale belasting- en wetgeving kan bijzonder complex zijn. Laat ons de zorgen voor u wegnemen. De specialisten van Team Forward helpen u verder met transparant, professioneel en concreet advies.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×