Sociale zekerheid

Loonbelasting en sociale zekerheid zijn complexe onderwerpen, sterk aan verandering onderhevig. Het arbeidsvoorwaardenpakket dat u uw medewerkers aanbiedt dient helder uiteen te zetten wat men kan verwachten als het gaat om het -te belasten- loon en sociale verzekeringen. Dit kan nogal wat vraagtekens oproepen. Denk alleen al aan correcte verwerking van beloningen & vergoedingen. Maar ook bijzondere regelingen rondom pensioen of sparen. De belastingdienst controleert regelmatig of u dergelijke zaken op orde hebt en of er wordt voldaan aan wettelijke verplichtingen. Laat u dus begeleiden door onze gespecialiseerde fiscalisten.      

Direct advies
Scherp en onderscheidend advies vanuit toegewijde en ervaren fiscalisten, allen met een achtergrond bij de Big4.

Grensoverschrijdend wonen en werken

Globalisering en mobiliteit zijn sleutelwoorden in de hedendaagse samenleving. Wie regelmatig in andere landen woont en werkt, valt op dat regelgeving zelden de grenzen overstijgt. Wij hebben jarenlange ervaring met de regels rondom grensoverschrijdend wonen en werken. Met die ervaring kunnen we u goed adviseren, bijvoorbeeld als het gaat om belastingheffing of sociale zekerheid.

Speciale regels

Voor artiesten en beroepssporters gelden speciale regels. Denk bijvoorbeeld aan musici, acteurs en sporters die regelmatig op het internationale podium te vinden zijn. Maar ook in Nederland zijn er speciale regels, waarvoor u bij ons terecht kunt. Of u nu als zelfstandige of via een BV werkt, wij kunnen u verder helpen in de wirwar van regels.

Enkele specialisten op dit gebied

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Wij geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk o.a. aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioenadviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel bínnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten kunnen zich hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Als cliënt van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch en direct mee van dit brede netwerk. 

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken. Neem daarom contact op met onze fiscalisten en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×