Persoonlijke aandacht voor expat & werkgever

Onze economie wordt steeds mondialer. Dit weerspiegelt zich ook in het aantal mensen dat vanuit het buitenland als expat wordt ingehuurd of uitgezonden door bedrijven. Zowel voor de ondernemer als de expat zelf kleven hier meerdere fiscale uitdagingen aan. Bij Forward Fiscalisten begrijpen we beide situaties. Onze expat-adviezen zijn volledig afgestemd op de individuele behoeften van uw bedrijf, met het doel om zowel werkgever als werknemer te ontzien. We bieden uitgebreide all-inclusive pakketten, een snel antwoord op een urgente vragen en alles daartussenin.

Besteed het uit
Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding maakt Forward Fiscalisten de best mogelijke partner voor uw fiscale vraagstukken rondom expats.

Professionele ondersteuning voor expats

Op verschillende manieren helpen wij ondernemers en expats concreet en doeltreffend verder:

  • Kennissessie bij aankomst (persoonlijk inzicht in Nederlands belastingstelsel)
  • Verzoek om 30% regeling
  • Verzoek om een A1-verklaring voor sociale zekerheid
  • Compliance (bijvoorbeeld persoonlijke aangifte inkomstenbelasting)
  • Arbeidskostenregeling/ personeelsbeloningen
  • Verzoek om acceptatie buitenlandse pensioenregeling (overeenkomstige goedkeuring)
  • Omrekening van buitenlands loon naar Nederlandse normen
  • Berekening van hypothetische Nederlandse belastingen (fiscale vereffening)
  • Advisering over toewijzingsbeleid

De nummer 1 belastingspecialist voor expats

Forward Fiscalisten (Forward Tax Lawyers) is een modern belastingadvieskantoor, met ervaren nationale en internationale fiscalisten. We zijn er trots op om als belastingspecialist te kunnen dienen voor bedrijven, ondernemers en particulieren die gepersonaliseerde, proactieve belastingdiensten waarderen. Aandacht voor detail is belangrijk voor ons en we doen ons best om ervoor te zorgen dat u zich als klant zich op uw gemak voelt, wetende dat uw fiscale vraagstukken effectief en efficiënt worden afgehandeld. We weten hoe we de beste resultaten kunnen behalen in gecompliceerde internationale belastingsituaties. Als zodanig kunnen we zowel de werkgever dienen als de expat medewerker.

Enkele specialisten op dit gebied

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Wij geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk onder andere aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioenadviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel bínnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten zich kunnen hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Als cliënt van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch en direct mee van dit brede netwerk. 

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken. Neem daarom contact op met onze fiscalisten en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×