Belastingadvies met aandacht voor expat & werkgever

In een steeds meer geglobaliseerde economie zien we een toenemend aantal mensen die vanuit het buitenland als expat worden aangetrokken of uitgezonden door bedrijven. Dit brengt diverse fiscale uitdagingen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de inkomstenbelasting aangifte voor expats, maar ook voor ondernemers. Bij Forward Fiscalisten begrijpen we deze situaties vanuit beide perspectieven. Onze expat-adviezen zijn volledig afgestemd op de individuele behoeften van uw bedrijf, met als doel zowel de werkgever als de werknemer te ontlasten. We bieden uitgebreide all-inclusive pakketten, een snel antwoord op de urgente vragen en alles daartussenin. Heeft u vragen over belastingadvies voor expats of andere zaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Besteed het uit
Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding maakt Forward Fiscalisten de best mogelijke partner voor uw fiscale vraagstukken rondom expats.

Professionele ondersteuning en advies voor expats

Op verschillende manieren helpen wij ondernemers en expats concreet en doeltreffend verder:

  • Expat belastingadvies op maat: Onze professionele ondersteuning voor expats begint met een persoonlijke kennissessie bij aankomst, waarbij we inzicht bieden in het Nederlandse belastingstelsel en de aangifte inkomstenbelasting voor expats.
  • Optimalisatie van belastingvoordelen: Wij helpen u bij het aanvragen van de 30%-regeling en een A1-verklaring voor sociale zekerheid, zodat u en uw medewerkers maximaal kunnen profiteren van fiscale voordelen.
  • Naleving en expat belastingaangifte: Wij verzorgen de belastingaangifte voor expats en zorgen ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten, inclusief de arbeidskostenregeling en personeelsbeloningen.
  • Pensioenregelingen en internationale belastingen: We helpen bij de omrekening van buitenlands loon naar Nederlandse normen, berekenen hypothetische Nederlandse belastingen en adviseren over toewijzingsbeleid, met de steun van een deskundige accountant expat. Ook helpen wij bij het verzoek om acceptatie voor een buitenlandse pensioenregeling (overeenkomstige goedkeuring).

De nummer 1 belastingspecialist voor expats

Forward Fiscalisten (Forward Tax Lawyers) is een modern belastingadvieskantoor, met ervaren nationale en internationale fiscalisten. We zijn er trots op om als belastingspecialist te kunnen dienen voor bedrijven, ondernemers en particulieren die gepersonaliseerde, proactieve belastingdiensten waarderen. Aandacht voor detail is belangrijk voor ons en we doen ons best om ervoor te zorgen dat u zich als klant zich op uw gemak voelt, wetende dat uw fiscale vraagstukken effectief en efficiënt worden afgehandeld. We weten hoe we de beste resultaten kunnen behalen in gecompliceerde internationale belastingsituaties. Advies over transfer pricing? Ook daarbij staan we graag voor u klaar.

Kies Forward Fiscalisten als uw nummer 1 belastingspecialist voor expat tax services in omgeving Tilburg & Den Bosch. Wij staan klaar om zowel de werkgever als de expat medewerker van dienst te zijn.

Specialisten op het gebied van belastingadvies voor expats

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Wij geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk onder andere aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioenadviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel bínnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten zich kunnen hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Als cliënt van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch en direct mee van dit brede netwerk. 

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken. Neem daarom contact op met onze fiscalisten en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×