Focus op Zorg 

Als zorgaanbieder heeft u constant te maken met (nieuwe) uiteenlopende wet- en regelgeving. Forward Fiscalisten is sterk gespecialiseerd in de fiscale aspecten binnen het zorgdomein. Wij informeren en adviseren u proactief en zijn uw partner voor fiscaal advies, die beseft wat er in de zorg speelt. Zo benutten we fiscale kansen, maar adviseren ook inzake risico's, die bijvoorbeeld betrekking hebben op uw vastgoed of het samenwerken met ZZP'ers. De fiscale domeinen waarop wij u o.a. kunnen bijstaan zijn VPB, btw, loonbelasting, vastgoedadvisering, horizontaal toezicht (HT) en Tax Control Framework (TCF). Wij beschikken over een stevig klantportfolio, waaronder meerdere grote zorginstellingen. Kortom, Forward Fiscalisten is thuis in de zorg en spreekt de taal.

Vraag om goed advies
Professionele ondersteuning voor zowel zorgaanbieders en specialisten in de klassieke 'cure', als instellingen en stichtingen die opereren in de 'care'.

Fiscaal advies door specialisten

Uw organisatie heeft te maken met diverse belastingsoorten, zoals loonbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en belastingen op onroerend goed zaken. Zekerheid over uw belastingposities is van belang: op die wijze kunt u zich volledig richten op het aanbieden van goede zorg. Wij adviseren u bij het in control krijgen en houden van uw belastingposities. Wij vertalen fiscale wet- en regelgeving naar een op maat gesneden advies passend bij uw organisatie. Team Forward Zorg heeft daarbij bijzondere aandacht voor het voorkomen van onnodige fiscale lasten als gevolg van wetgeving op zorg- en gezondheidsvlak.

Thuis in verschillende disciplines binnen de zorg

Wij adviseren zowel zorgaanbieders in de klassieke ‘cure’ als instellingen en stichtingen die opereren in de ‘care’. De afgelopen jaren hebben vele medici, specialisten en tandartsen de weg naar Forward Fiscalisten gevonden. Wij hanteren korte communicatielijnen, zijn 100% betrokken bij uw bedrijfsvoering en leveren Big4 kwaliteit tegen reële vergoeding. Denk bij onze werkzaamheden bijvoorbeeld ook aan een second opinion op adviezen van accountants of m.b.t. een opgestelde jaarrekening. Een gemiddelde fiscale scan die wij uitvoeren levert al snel een belastingvoordeel van 10% - 30% op, los van de kosten die u bespaart door onze aantrekkelijke tarieven.

Enkele zorg specialisten

Forward Fiscalisten is thuis in de zorg

Wij spreken uw taal en adviseren u n.a.v. de steeds veranderende wet- en regelgeving. Sparren over fiscale kansen of het vermijden van fiscale risico's binnen uw organisatie, instelling of praktijk? Maak een vrijblijvende belafspraak of kom langs op een van onze vestigingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×