Inzicht en overzicht met een financieel planner 

Eerder stoppen met werken. Financiële onafhankelijkheid. Een bepaalde levensstandaard na pensionering. Als u over een of meerdere van deze zaken vaker nadenkt is het verstandig om onze financieel planner in te schakelen. We brengen het totaalbeeld van uw financiële situatie in kaart en schetsen een volledig beeld van uw inkomens- en vermogenspositie op korte en lange termijn. Het resultaat is een heldere analyse van de ontwikkeling van uw inkomen en vermogen. Welke uitgaven komen eraan of vallen juist weg? Met welke risico’s moet u rekening houden? Doelstellingen worden bevestigd of bijgesteld. Met deze financiële planning kunt u op het juiste moment de juiste beslissingen nemen.

Direct een afspraak
Uw financiële doelen en dromen haalbaar? Onze ervaren fiscalisten maken het concreet inzichtelijk met een professionele financiële planning!

Financieel plan geeft rust, duidelijkheid en grip 

Een financiële planning gaat niet alleen over cijfers, geld, of pensioen. Het gaat over uw leven en uw levensdoelen. Hoe ziet het leven dat u wilt eruit en wat is daar voor nodig? In een persoonlijk gesprek bij u thuis/ uw onderneming, of bij ons op kantoor inventariseren we uw huidige financiële situatie, uw wensen en doelstellingen. Wij spreken met u over het financiële plaatje van uw hele leven. Het gaat over het heden, uw toekomst en bijbehorende ambities. Samen bespreken we de weg naar toekomstige doelen en adviseren over de mogelijkheden die een financieel planner in Tilburg of Den Bosch biedt.

In de financiële planning wordt vooruitgekeken naar de ontwikkeling van uw vermogen, zowel privé als zakelijk. Wij berekenen hoeveel rendement er nodig is om het gewenste inkomen te kunnen behalen of laten zien welke investeringen er mogelijk zijn. Daarnaast brengen we meerdere scenario’s in kaart in de financiële planning. Plan een persoonlijk gesprek in met een financieel planner bij ons op locatie in Den Bosch of Tilburg, of maak een digitale afspraak.

Inventarisatie, analyse en advies

Nadat u de financiële planning heeft ontvangen, beschikt u over een concreet uitgewerkt plan waarmee u op basis van uw inkomsten, uitgaven en vermogensbestanddelen een compleet overzicht heeft van uw financiële situatie. De financiële planning vormt uw financiële leidraad voor de toekomst en kan eenvoudig periodiek worden aangepast en bijgewerkt. In de financiële planning wordt o.a. rekening gehouden met:

  • verschillende soorten belasting en aftrekposten
  • ondernemingsvermogen
  • huidige (en/of toekomstige) hypotheken
  • pensioenen en levensverzekeringen
  • sociale zekerheden
  • beleggingen en/of financieringen
  • risico’s over langere periodes 

Enkele specialisten op dit gebied

 

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Wij geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk onder andere aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioenadviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel bínnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten kunnen zich hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Wanneer u bij ons een financiële planning in Den Bosch of Tilburg laat maken profiteert u automatisch en direct mee van dit brede netwerk in deze steden, maar dus ook daarbuiten!

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken en het maken van een financiële planning. Neem daarom contact op met onze financieel planners in Tilburg of Den Bosch en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×