Kies voor betrouwbare interim tax professionals

Forward Fiscalisten beschikt over een omvangrijk netwerk van professionele interim fiscalisten, allen met jarenlange werkervaring binnen (next) Big4-kantoren en/of het bedrijfsleven. Deze specialisten hebben een sterke allround achtergrond en ervaring. Wat het nog interessanter maakt is dat zij direct met een specialist van Forward Fiscalisten kunnen schakelen indien hele specifieke fiscale kennis benodigd. Met een interim tax professional via Forward Fiscalisten bent u verzekerd van 100% fiscale kennis en kunde. Onze projectmatige aanpak zorgt voor een efficiënte afhandeling van bedrijfskritische fiscale zaken. Hierdoor kunt u zich met een gerust hart focussen op uw eigen corebusiness.

Direct een afspraak
Specifieke tijdelijke fiscale opdrachten, onderbezetting, ziekte, reorganisatie of zwangerschapsverlof? Met onze professionele interim tax professionals kunt u zich weer focussen op uw core business!

Tax advisor for a day 

Als het om fiscaliteit gaat, is er de afgelopen 10 jaar veel veranderd binnen bedrijven en organisaties. Wet- en regelgeving verandert in een veel hoger tempo en fiscaliteit is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie geworden. Multinationals ervaren al langere tijd dat een in-house fiscalist leidt tot verbeteringen van bedrijfsprocessen en kostenreducties. Met onze interim tax-professionals helpen we uw organisatie om de fiscale strategie te verbinden met uw missie en beter in control te zijn in dit domein.

Bij uitstek is een dergelijke oplossing geschikt voor (Nederlands) Private Equity.  Een fiscalist die zich vanuit de PE-organisatie zelf bezighoudt met de coördinatie en (groeps) tax strategie zorgt ervoor dat de waarde van de investeringen gemaximaliseerd wordt en het mogelijk is kennis te delen met de participaties. Ook kan gestructureerd worden gewerkt aan het vastleggen van processen in een dataroom.

Een duidelijke strategie zorgt hierbij ook voor een duidelijke positie richting de fiscus. Fiscaal ontzorgen we u onder andere op de volgende onderwerpen:

  • Tax Compliance: VPB/ btw/ loonbelasting/ CbcR/ documentatieverplichtingen
  • Tax Accounting
  • Tax Control Frameworks
  • Transfer Pricing
  • Management Participaties

Post Deal Team (fiscale invulling na DD)

Net een nieuwe investering gedaan en de DD achter de rug? De ervaring leert dat na het sluiten van de deal de focus wordt gelegd op het uitbouwen van de operatie en de fiscale issues op de achtergrond verdwijnen. Met het Post Deal Team van Forward Fiscalisten zorgen wij er voor dat de organisatie in een korte periode opereert in lijn met de laatste fiscale regels. Hierbij worden de fiscale aandachtspunten uit de deal direct vakkundig opgepakt. Ons team van specialisten kent een omvangrijke achtergrond in de bedrijfsfiscaliteit en is daarmee in staat om op praktische wijze de onderneming concreet verder te helpen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het borgen van de juiste btw-systematiek in de administratie of het rationaliseren van de structuur. Ook is het mogelijk om een inhaalslag te maken met de uitstaande aangiften. Alles snel onder controle en geen (fiscale) kans blijft onbenut. Nieuwsgierig? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, waarin we de voordelen uiteen zetten. 

Kennismaken? Neem contact op met een van onze specialisten

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Wij geloven sterk in samenwerkingsverbanden en beschikken over een breed professioneel netwerk. Hierin vullen diverse belangrijke disciplines elkaar aan (denk o.a. aan accountants, notarissen, corporate finance, pensioenadviseurs). Lokaal kunnen we altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel bínnen Nederland als daarbuiten. Onze klanten zich kunnen hierdoor focussen op hun core business en het verschil maken in de markt. Als cliënt van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch en direct mee van dit brede netwerk. 

In de knoop met de fiscus?

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Zowel in lastige als plezierige omstandigheden zijn wij er voor u, om actuele fiscale kansen te benutten en risico's te beperken.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden in afhandeling van fiscale vraagstukken. Neem daarom contact op met onze fiscalisten en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×