Welkom bij

FORWARD

fiscalisten

ARE YOU READY TO MOVE FORWARD?

Onafhankelijk belastingadvies door ervaren fiscalisten met een ruime Big4-achtergrond. Honderden MKB'ers, corporates, instellingen en organisaties hebben Forward Fiscalisten ontdekt als waardevol alternatief voor de grotere -logge en vaak onnodig dure- accountantskantoren.

Hoe Forward Fiscalisten zich onderscheidt?

We focussen 100% op belastingadvies. Geen accountancy of loonstroken. Hierdoor ligt er geen belangenverstrengeling met uw accountant en houden we elkaar juist scherp, waardoor u als klant het beste fiscale resultaat behaalt. Ons fiscaal advies sluit naadloos aan bij de huidige tijd, normen en waarden. En ook de tarieven van Forward Fiscalisten zijn verfrissend.

Volg onsVolg onsVolg ons

'DE BAROMETER' OP RTL Z

We talk the talk and walk the walk

Onze klanten voelen direct wat we zeggen, maar merken het ook concreet in onze uitvoering. Bij onze Forward Fiscalisten stroomt een specifiek DNA door het bloed. Dit valt meteen op bij een gesprek aan tafel met de belastingadviseurs. Transparant en duidelijk belastingadvies van onze fiscalisten vanuit onze kantoren in Den Bosch of Tilburg, zodat u concreet verder komt. 

Kernwaardes van Forward Fiscalisten 

Vijf kernwaardes bepalen wie we zijn. Ze zijn onlosmakelijk met ons DNA verbonden:

  • 100% Betrokken 
  • Betrouwbaar
  • Bekwaam 
  • Partnership
  • Transparant 

Klik hier voor meer uitleg over onze kernwaardes.

Wij helpen ondernemers om fiscale strategie te verbinden met hun missie!

Samen met Forward maakt u de vertaalslag van bedrijfsdoelstellingen naar verzilvering van fiscale voordelen en beperking van risico's. Toekomstige wijzigingen in fiscale wet- en regelgeving zijn daardoor makkelijker in te passen. Daarnaast zorgt een duidelijke strategie voor duidelijke uitleg richting de fiscus.

Direct uw fiscale voordelen vernemen?

Ontdek vrijblijvend de werkwijze van Forward Fiscalisten en de fiscale kansen die wij voor u verzilveren. Leg bijvoorbeeld contact met Freek van Wijk, Hans Pieter Mulder, Joep KorstenPaul van den Tillaart of één van de andere Forward Fiscalisten. Of stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl en wij nemen contact met u op. Wij voorzien u graag van professioneel belastingadvies om direct uw fiscale voordelen te vernemen!

KERNWAARDEN

  • 100% Betrokken
  • Betrouwbaar
  • Bekwaam
  • Partnership
  • Transparant

FISCAAL ADVIES NODIG?

Bent u op zoek naar professioneel fiscaal advies? Wij nodigen u graag uit aan tafel bij Forward, om vanuit uw vraagstuk het gesprek aan te gaan en met de juiste fiscalist tot een passend belastingadvies en concrete oplossing te komen!

AANPAK VAN FORWARD FISCALISTEN

Wij werken met grote passie vanuit specialistische teams

Onze fiscalisten hebben een bewezen trackrecord in diverse branches

Wij leveren sterke analyses & professioneel belastingadvies waar u verder mee komt

Wij kennen een toegewijde en transparante aanpak, waarbij verbinding met de cliënt centraal staat

BEKIJK ENKELE BELASTINGADVISEURS HIER

Benieuwd naar de andere medewerkers van Forward Fiscalisten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×