Welkom bij

FORWARD

fiscalisten

ARE YOU READY TO MOVE FORWARD?

Vele MKB'ers, mid-corporates, instellingen en organisaties hebben ons inmiddels ontdekt als waardevol alternatief voor de grotere -logge en vaak onnodig dure- advieskantoren. Hoe wij ons onderscheiden? Wij richten ons sec op fiscale vraagstukken. Hierdoor ligt er geen belangenverstrengeling met je accountant en houden we elkaar scherp, waardoor je als klant het beste resultaat behaalt. Onze fiscale propositie sluit naadloos aan bij de huidige tijd, normen en waarden.

Volg onsVolg onsVolg ons

'DE BAROMETER' OP RTL Z

We walk the talk

Onze klanten voelen direct wat we zeggen, maar merken het ook concreet in onze uitvoering. Bij onze fiscalisten stroomt een specifiek DNA door het bloed. Dit valt meteen op bij een gesprek aan tafel. We walk the talk.

Kernwaardes

Vijf kernwaardes bepalen wie we zijn. Ze zijn onlosmakelijk met ons DNA verbonden:

  • 100% Betrokken 
  • Betrouwbaar
  • Bekwaam 
  • Partnership
  • Transparant 

Click hier voor meer uitleg over onze kernwaardes.

Wij helpen ondernemers om fiscale strategie te verbinden met hun missie!

Samen maken we de vertaalslag van bedrijfsdoelstellingen naar verzilvering van fiscale voordelen en beperking van risico's. Toekomstige wijzigingen in fiscale wet- en regelgeving zijn daardoor makkelijker in te passen. Daarnaast zorgt een duidelijke strategie voor duidelijke uitleg richting de fiscus.

Direct jouw fiscale voordelen vernemen?

Ontdek vrijblijvend onze werkwijze en de fiscale kansen die wij voor jou verzilveren. Leg  bijvoorbeeld contact met Freek van WijkHans Pieter Mulder, Joep KorstenPaul van den Tillaart of één van de andere Forward Fiscalisten. Of stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl en wij leggen contact met u.

KERNWAARDEN

  • 100% Betrokken
  • Betrouwbaar
  • Bekwaam
  • Partnership
  • Transparant

HULP NODIG?

Bent u op zoek naar professioneel fiscaal advies, juridisch advies of een zeer bekwame sparringpartner op bedrijfs-strategisch gebied? Wij nodigen u graag uit aan tafel, om vanuit uw vraagstuk het gesprek aan te gaan en met de juiste specialist tot een passend advies en concrete oplossing te komen!

AANPAK VAN FORWARD FISCALISTEN

Wij werken met grote passie vanuit specialistische teams

Onze fiscalisten hebben een bewezen trackrecord in diverse branches

Wij leveren sterke analyses & professioneel advies waar u verder mee komt

Wij kennen een toegewijde en transparante aanpak, waarbij verbinding met de cliënt en tussen onze relaties centraal staat

BEKIJK ENKELE TEAMLEDEN HIER

Benieuwd naar de andere mensen van Forward Fiscalisten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×