Welkom bij

FORWARD

fiscalisten

TEAM UP, MOVE FORWARD!

Onze kernwaardes geven direct aan hoe wij u verder helpen. Door als team de juiste specialist in te schakelen op het juiste moment, zodat hoge kwaliteit altijd geborgd wordt. Forward Fiscalisten bestaat uit betrouwbare fiscalisten met een stevig karakter en flinke dosis Big4-ervaring! Wij helpen bedrijven & ondernemers deskundig en adequaat verder bij fiscale vraagstukken. Dit doen we met gepassioneerde specialisten, die stevig in hun schoenen staan en transparant handelen vanuit specifieke branchekennis.

Verbinding

Naast het feit dat we u verder helpen en zaken niet loslaten voordat ze zijn opgelost, zorgen we op meerdere manieren voor verbinding. Zo brengen we onze verschillende netwerken graag bij elkaar en creëren hiermee voor u nieuwe (zakelijke) contacten.

Branchekennis

We focussen met aparte teams op specifieke branches, verstaan daardoor de taal, waardoor we vanuit kennis over uw branche snel to-the-point kunnen komen met een passende oplossing. Nieuwsgierig geworden? Kijk hiernaast of uw branche ertussen staat en laat uw gegevens achter. Een van onze specialisten neemt dan direct contact met u op.

Volg onsVolg onsVolg ons
 
 
 

KERNWAARDEN

  • Teamwork
  • Kwaliteit
  • Passie
  • Betrouwbaar
  • Verbinden

HULP NODIG?

Bent u op zoek naar professioneel fiscaal advies, juridisch advies of een zeer bekwame sparringpartner op bedrijfs-strategisch gebied? Wij nodigen u graag uit aan tafel, om vanuit uw vraagstuk het gesprek aan te gaan en met de juiste specialist tot een passend advies en concrete oplossing te komen!

AANPAK VAN FORWARD FISCALISTEN

Wij werken met grote passie vanuit specialistische teams

Onze fiscalisten hebben een bewezen trackrecord in diverse branches

Wij leveren sterke analyses & professioneel advies waar u verder mee komt

Wij kennen een toegewijde en transparante aanpak, waarbij verbinding met de cliënt en tussen onze relaties centraal staat

BEKIJK ENKELE TEAMLEDEN HIER

Benieuwd naar de andere mensen van Forward Fiscalisten?