Compliance

We richten ons op uw belang. Wij richten ons sec op fiscaliteit en zijn daarmee onafhankelijk van accountant-organisaties. Op deze wijze zijn we in staat het meest optimale fiscale advies geven, zonder beïnvloeding.

Lees meer

Familiebedrijven

Vele familiebedrijven zijn reeds bekend met de persoonlijke aanpak van Forward Fiscalisten. Waar emotie en fiscaliteit elkaar op het snijvlak raken, zijn onze specialisten uw vertrouwenspersoon.

Lees meer

Algemeen fiscaal

Of u nu onderneemt of in loondienst werkt. Belastingen betalen we allemaal. Laat u bij fiscale zaken bijstaan door een moderne professionele fiscalist. Ons belastingadvies gaat verder dan praktische belastingzaken.

Lees meer

Tax control framework

Transparantie en in control zijn van fiscaliteit binnen uw onderneming kennen vandaag de dag een geheel andere lading dan voorheen. Het beheersen van fiscale processen door de gehele bedrijfskolom wordt steeds belangrijker om fiscale gevolgen en risico’s te beheersen.

Lees meer

Estate planning

Geen verrassingen met betrekking tot uw vermogen, bij leven of overlijden. Als u dat nastreeft is het verstandig om aan tafel te gaan met een van onze Estate Planning specialisten. Zij helpen u concreet verder.

Lees meer

China services

Forward Fiscalisten beschikt over een sterk netwerk in China. Hiermee begeleiden wij zowel Nederlandse als Chinese bedrijven en particulieren op fiscaal, juridisch en financieel gebied.

Lees meer

Vastgoed

Vastgoed speelt bij veel ondernemingen een belangrijke rol en levert vaak fiscale vragen op. Zowel bij een aankoop, verkoop of (ver-)huur, vererving of schenking van vastgoed komen fiscale vraagstukken aan bod die u door een ervaren fiscalist wilt laten beantwoorden.

Lees meer

International tax

Zaken doen over de landsgrenzen heen kan zeer interessant zijn voor u als ondernemer. Het verdient echter ook specifieke aandacht van een professionele en betrokken fiscalist.

Lees meer

Sociale zekerheid

Het arbeidsvoorwaardenpakket dat u uw medewerkers aanbiedt dient helder uiteen te zetten wat men kan verwachten als het gaat om het -te belasten- loon en sociale verzekeringen.

Lees meer

Formeel fiscaal recht

Belastingen betalen we allemaal. Laat u bij fiscale zaken bijstaan door een professionele fiscalist. Belastingadvies van Forward Fiscalisten gaat verder dan praktische belastingzaken.

Lees meer

Btw

Als ondernemer heeft u altijd te maken met btw, zelfs als u enkel btw-vrijgestelde prestaties verricht. Denk alleen al aan de aanschaf van goederen of diensten. Waar het om gaat is dat u zo efficiënt en effectief mogelijk aan u btw-verplichtingen voldoet.

Lees meer

Expat tax services

Onze economie wordt steeds mondialer. Zowel voor de ondernemer als de expat zelf kleven hier meerdere fiscale uitdagingen aan. Bij Forward Fiscalisten begrijpen we beide situaties.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×