Moderne voorwaarden, helder als kristal

KENNISMAKING

Voor een telefonisch intakegesprek brengen wij geen kosten in rekening. Voorafgaand aan dit gesprek kun je zelfs altijd kort je vraagstelling per mail aan ons sturen via info@forwardfiscalisten.nl. Soms kunnen we je namelijk meteen verder helpen met een kort antwoord en ben je direct kosteloos verder geholpen. Indien fiscale ondersteuning benodigd na het gesprek zullen we direct een inschatting maken m.b.t. tijdsbesteding en kosten.

UURTARIEVEN

Transparant en helder als kristal. Niet geoffreerd = niet gefactureerd. Geen kantoor- en administratiekosten. Ook geen factuurtje voor een paar minuutjes bellen. Eventuele kosten die wij maken door inzet van onze businesspartners (bijv. een notaris), brengen wij transparant in rekening en stemmen we altijd aan de voorkant af. Om onze tarieven te vernemen voor compliance en advies, bel 088-1412400 of mail naar info@forwardfiscalisten.nl.

URENBUNDELS

Regelmatig fiscale advisering benodigd? Dan bieden we onze vaste klanten ook urenbundels. Een bundel van 50 uur zorgt voor 5% korting, een bundel van 100 uur levert je 10% korting op. Bijkomend voordeel is tijdsbesparing op je factuurverwerking. Vraag naar de mogelijkheden indien interesse.

FIXED FEE

Voor meerdere soorten fiscale werkzaamheden kunnen we werken we op basis van een Fixed Fee. Dit betreft een vaste prijs die we overeenkomen voor een specifieke opdracht. Denk bijvoorbeeld aan een aangifte VPB of een inbreng van een BV. Wel zo prettig, want zo voorkom je verrassingen achteraf.

NO CURE NO PAY

Voor sommige fiscale opdrachten is het mogelijk om een no cure, no pay afspraak te maken met ons. Dat wil zeggen dat wij pas betaald krijgen op het moment dat het afgesproken resultaat is behaald. Deze constructie is enkel mogelijk bij bepaalde soorten fiscale opdrachten, vraag ons naar de opties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×