Moderne voorwaarden, helder als kristal

KENNISMAKING

Je kunt altijd contact leggen via 088-1412400, om te ontdekken wat we op fiscaal gebied voor je kunnen betekenen. Heb je je fiscale vraag/vragen helder en wil je weten wat de (geschatte) kosten zijn als we je adviseren? Stuur dan je vraag/vragen per mail aan ons via info@forwardfiscalisten.nl. Je krijgt dan (tijdens werkdagen) binnen 48 uur een reactie hoe we je verder kunnen helpen, incl. een voorstel.

UURTARIEVEN

Transparant en helder als kristal. Geen kantoorkosten. Eventuele kosten die wij maken door inzet van onze businesspartners (bijv. een notaris), brengen wij transparant in beeld en stemmen we altijd aan de voorkant af. Om onze tarieven te vernemen voor compliance en advies, bel 088-1412400 of mail naar info@forwardfiscalisten.nl.

URENBUNDELS

Regelmatig fiscale advisering benodigd? Dan bieden we onze vaste klanten ook urenbundels. Een bundel van 50 uur zorgt voor 5% korting, een bundel van 100 uur levert je 10% korting op. Bijkomend voordeel is tijdsbesparing op je factuurverwerking. Vraag naar de mogelijkheden indien interesse.

FIXED FEE

Voor meerdere soorten fiscale werkzaamheden kunnen we werken we op basis van een Fixed Fee. Dit betreft een vaste prijs die we overeenkomen voor een specifieke opdracht. Denk bijvoorbeeld aan een aangifte VPB of een inbreng van een BV. Wel zo prettig, want zo voorkom je verrassingen achteraf.

NO CURE NO PAY

Voor sommige fiscale opdrachten is het mogelijk om een no cure, no pay afspraak te maken met ons. Dat wil zeggen dat wij pas betaald krijgen op het moment dat het afgesproken resultaat is behaald. Deze constructie is enkel mogelijk bij bepaalde soorten fiscale opdrachten, vraag ons naar de opties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×