Een moderne kijk op belastingadvies 

Honderden ondernemers, MKB’ers en verschillende corporates werken al vele jaren met Forward Fiscalisten. Bij Forward focussen we 100% op belastingadvies, waarmee we een waardevol en onafhankelijk alternatief vormen voor de grote -minder wendbare- accountancykantoren, waar accountancy de corebusiness vormt. ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ is onze basisgedachte. Belastingadvies is een vak apart en vergt vergaande actuele kennis. De in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 verkregen Gazelle Awards onderstrepen nog maar eens dat we een krachtige fiscale propositie aanbieden die naadloos aansluit bij de huidige tijd, normen en waarden. De slogan die past bij onze moderne werkwijze, was helaas al weggekaapt door een Zweedse multinational: ‘Aandacht maakt alles mooier…’

Wat doen wij anders?

Met een ervaren team van maar liefst 20+ fiscalisten ligt er geen belangenverstrengeling met jouw accountant. We houden elkaar juist scherp, met als gevolg dat we het beste resultaat behalen voor jou als klantrelatie. Met een transparante moderne aanpak speelt Forward Fiscalisten in op de steeds specifiekere fiscale wensen en eisen van MKB, corporates, organisaties, instellingen en vermogende particulieren. Fiscaliteit is (meer dan ooit) een bedrijf-kritisch element, waarbij wij als belastingadviseurs samen met o.a. DGA’s/ CFO’s/ Financial (group) Controllers en Tax Managers vooruit kijken om de best mogelijke fiscale positie in te regelen. Vandaag, maar ook over de komende kwartalen en jaren heen.

Walk the talk

Onze klantrelaties ervaren niet alleen duidelijke fiscale uitleg, maar merken het ook concreet in onze uitvoering (implementatie). Bij Forward Fiscalisten spreken we de taal van ondernemers en organisaties binnen vele sectoren. We zorgen er voor dat belasting geen belasting is. Door het advies samen te implementeren, helpen we je direct en concreet verder. Bij onze fiscalisten stroomt Forward-DNA door het bloed, dit valt meteen op bij een gesprek aan tafel. 

Vijf kernwaardes bepalen wie we zijn. Ze zijn onlosmakelijk met ons DNA verbonden:

  1. Betrokken. Iedere dag opnieuw. 100%. We spreken de taal van onze klantrelaties. Met kennis van verschillende fiscale uitdagingen en kansen in diverse bedrijfssectoren helpen we niet alleen vandaag, maar richten ons ook op morgen en de toekomst. 
  2. Betrouwbaar. Wij denken outside-in, in plaats van inside-out. Jouw situatie of specifieke fiscale vraagstuk staat centraal. Een antwoord laat bij ons nooit lang op zich wachten en afspraken worden duidelijk gecommuniceerd en nagekomen. 
  3. Bekwaam. We werken vanuit ruime (Big4) ervaring en een hoog fiscaal kennisniveau. Naast compliance (VPB/ IB/ LB/ BTW), beschikken we ook over vele fiscale specialisaties in-house. Denk hierbij o.a. aan: FamiliebedrijvenBedrijfsoverdrachtEstate PlanningInternational TaxWonen & Werken in het buitenlandVastgoedZorgTransfer PricingTax Control Framework en Interim Tax.
  4. Partnership. We helpen je verder en laten zaken niet los voordat ze zijn opgelost. We zorgen op meerdere manieren voor waardevolle verbinding. Brengen onze verschillende netwerken graag bij elkaar en creëren hiermee nieuwe (zakelijke) contacten voor iedereen.
  5. Transparant. Duidelijk fiscaal advies op topniveau, concreet uiteen gezet, waarbij we helpen met implementatie. Geen torenhoge facturen, maar normale tarieven, op basis van transparante afstemming en -bandbreedtes.

Wij helpen ondernemers om hun fiscale strategie te verbinden met hun missie!

Samen maken we de vertaalslag van bedrijfsdoelstellingen naar verzilvering van fiscale voordelen en beperking van risico’s. Toekomstige wijzigingen in fiscale wet- en regelgeving zijn daardoor makkelijker in te passen. Daarnaast zorgt een heldere strategie voor duidelijke uitleg richting de fiscus.

Are you ready to move Forward?

Ontdek vrijblijvend onze werkwijze en de fiscale kansen die we voor u verzilveren. Leg bijvoorbeeld contact met Hans Pieter MulderJoep KorstenPaul van den TillaartFreek van Wijk, Stefan Deckers, of één van de andere Forward Fiscalisten (088-1412400). U kunt ons ook een mail sturen via office@forwardfiscalisten.nl. Wij leggen dan binnen 24 uur contact tijdens werkdagen.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×