Een moderne kijk op fiscaliteit  

Vele MKB’ers en mid-corporates kennen ons al als waardevol alternatief voor de grotere -logge en vaak onnodig dure- advieskantoren. De in 2019 en 2020 verkregen Gazelle Awards (33e plek op de lijst van snelst groeiende bedrijven in NL) onderstrepen nog maar eens dat we een vernieuwende fiscale propositie aanbieden die naadloos aansluit bij de huidige tijd, normen en waarden. De slogan die past bij onze moderne werkwijze, was helaas al weggekaapt door een Zweedse multinational: ‘Aandacht maakt alles mooier…’

Hoe we ons onderscheiden?

Wij richten ons sec op fiscale vraagstukken, met 100% aandacht voor de klant. Hierdoor ligt er geen belangenverstrengeling met je accountant en houden we elkaar scherp. Het gevolg is dat we het beste resultaat voor jou als klant behalen. Met een transparante moderne aanpak speelt Forward Fiscalisten in op de steeds specifiekere fiscale wensen en eisen van MKB, (mid-)corporates, organisaties, instellingen en vermogende particulieren. Fiscaliteit is (meer dan ooit) een bedrijf-kritisch element, waarbij de fiscalist samen met de ondernemer vooruit kijkt om de best mogelijke fiscale positie in te regelen. Vandaag, maar ook over de komende kwartalen en jaren heen.

We walk the talk

Onze klanten voelen direct wat we zeggen, maar merken het ook concreet in onze uitvoering. Bij Forward Fiscalisten spreken we niet alleen de taal van ondernemers en diverse branches, maar zorgen er ook voor dat belasting geen belasting is voor jou. Door het advies samen te implementeren, helpen we je direct en concreet verder. Bij onze fiscalisten stroomt een specifiek DNA door het bloed. Dit valt meteen op bij een gesprek aan tafel. We walk the talk.

Vijf kernwaardes bepalen wie we zijn. Ze zijn onlosmakelijk met ons DNA verbonden:

  1. 100% Betrokken. Iedere dag opnieuw. We spreken de taal van onze klanten. Met kennis van verschillende fiscale uitdagingen en kansen in diverse branches helpen we niet alleen vandaag, maar richten ons ook op morgen en de toekomst. Naast fiscale verdieping, begrijpen we vanuit eigen ervaring wat ondernemen inhoudt. We zorgen voor fiscale voordelen op korte én langere termijn.
  2. Betrouwbaar. Wij denken outside-in, in plaats van inside-out. Jouw situatie of specifieke fiscale vraagstuk staat centraal. Een antwoord laat bij ons nooit lang op zich wachten en afspraken worden duidelijk gecommuniceerd en nagekomen. Hierdoor helpen we je op betrouwbare wijze om te groeien.
  3. Bekwaam. We werken vanuit ruime Big4-ervaring en een hoog fiscaal kennisniveau. Naast compliance (VPB/ IB/ LB/ BTW), beschikken we ook over vele fiscale specialisaties in-house. Denk hierbij o.a. aan: FamiliebedrijvenBedrijfsoverdracht, Estate PlanningInternational TaxWonen & Werken in het buitenlandVastgoedZorgTransfer PricingTax Control Framework en Interim Tax.
  4. Partnership. We helpen je verder en laten zaken niet los voordat ze zijn opgelost. Zo zorgen we op meerdere manieren voor verbinding. We brengen onze verschillende netwerken graag bij elkaar en creëren hiermee nieuwe (zakelijke) contacten voor iedereen.
  5. Transparant. Door onze wendbare organisatie en moderne aanpak werken we sneller en goedkoper dan vele grote advieskantoren, waar accountancy de boventoon voert. Duidelijk fiscaal advies op topniveau, concreet uiteen gezet, waarbij we helpen met implementatie. Geen torenhoge facturen, maar normale tarieven, waarbij de regel geldt; niet gecommuniceerd = niet gefactureerd.

Wij helpen ondernemers om hun fiscale strategie te verbinden met hun missie!

Samen maken we de vertaalslag van bedrijfsdoelstellingen naar verzilvering van fiscale voordelen en beperking van risico’s. Toekomstige wijzigingen in fiscale wet- en regelgeving zijn daardoor makkelijker in te passen. Daarnaast zorgt een duidelijke strategie voor duidelijke uitleg richting de fiscus.

Are you ready to move Forward?

Ontdek in 2021 vrijblijvend onze werkwijze en de fiscale kansen die we voor jou verzilveren. Leg bijvoorbeeld contact met Hans Pieter MulderJoep KorstenPaul van den TillaartFreek van Wijk of één van de andere Forward Fiscalisten (088-1412400). Je kunt ons ook een mail sturen via info@forwardfiscalisten.nl. Wij leggen dan z.s.m. contact.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×