Laten we beginnen bij jou!

Ben jij de fiscalist die we zoeken, dan ben je een sterke sparringpartner voor klanten en collega’s. Binnen ons corporate klantportfolio adviseer je over fiscale vraagstukken die spelen binnen de corporate omgeving en bij aandeelhouders/ investeerders. Je bent een allround-fiscalist met een modern karakter; snel schakelen, transparant handelen en 100% betrokkenheid bij de klant kenmerken jouw DNA. Heb je ook nog een fiscaal specialisme opgebouwd in de afgelopen jaren, dan is dit de kers op de taart.

Om onze moderne werkwijze en klantgerichte aanpak kracht bij te zetten stimuleren we verbinding en verantwoordelijkheid bij klanten, businesspartners en de belastingdienst. De ene corporate is de andere niet, jij voelt je in deze omgeving echter altijd als een vis in het water. Fiscale kennis, kunde en kunst spatten er bij jou vanaf als gewaardeerd fiscaal gesprekspartner. Door je ondernemende karakter snap je dat aandacht en focus alles mooier maken.

En dan over ons…

Forward Fiscalisten focust zich volledig op fiscaliteit (tax-only) en maakt daardoor al bijna 10 jaar een solide groei door als moderne adviespartij. Organisaties, bedrijven en individuen zien ons als modern alternatief voor de grote (next Big4) kantoren. Niet zo gek, want we bieden (minimaal) dezelfde hoge kwaliteit met ervaren allround fiscalisten en kennen een breed portfolio aan fiscale specialisaties in-house. Zo hebben we gespecialiseerde teams in huis op het gebied van (o.a.) transfer pricing, loonheffingen, tax control framework, compliance (Vpb) en interim tax. Naast deze corporate praktijk, kennen we ook een sterke MKB/DGA praktijk, waarmee we vele (familie)bedrijven ondersteunen. Denk hierbij aan professionele advisering op het gebied van estate planning, vastgoed en bedrijfsoverdracht. Oprechte aandacht, transparantie en een no-nonsense cultuur zijn bij ons geen loze kreten, maar worden direct duidelijk bij een gesprek aan tafel.

Hoe kun je jouw plaats bemachtigen in ons energieke team?

Je hebt fiscaal recht of fiscale economie universitair afgerond en minimaal 10 jaar ervaring opgedaan, met focus op de corporate omgeving. De volgende skills & werkzaamheden zijn jou toevertrouwd:

  • Professioneel en daadkrachtig schakelen met (internationale) klanten, businesspartners en de belastingdienst
  • Sterk analytisch vermogen; verbanden leggen tussen verschillende fiscale kansen en risico’s
  • Als visitekaartje van Forward Fiscalisten de groei stimuleren van onze verschillende fiscale teams; het proactief benaderen van corporate klanten en prospects vanuit verschillende netwerken
  • Beantwoorden van diverse fiscale vragen, maar ook adviezen uitwerken over de belastingpositie van het bedrijf en haar aandeelhouders/investeerders, onderdeel zijn van een projectteam op het gebied van tax assurance, transfer pricing, tax control framework, etc.
  • Zelfstandige werkhouding en teamplayer.

WiiFY – ‘what’s in it for YOU’?

Allereerst een heleboel positieve energie, veel meer dan je ooit gewend was. Maar daar kun je niet van pinnen. Daarom bieden wij een mooi salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je ervaring. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel belangrijk, wij willen jou zowel fiscaal als persoonlijk ontwikkelen om het allerbeste uit jezelf te kunnen halen. Daar krijgen wij dan weer extra energie van.

Want to move Forward?

Tijd voor een volgende stap naar een (100%) fiscaal team dat energie oplevert en barst van de mooie uitdagingen? Stuur dan vandaag nog je CV en korte motivatie naar freek@forwardfiscalisten.nl ter attentie van Freek van Wijk. Wij nemen dan binnen 24 uur contact op met jou. Bellen mag natuurlijk ook, dit geeft je meteen de kans om belangrijke vragen te stellen (088-1412400).

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×