Een fantastische werk- en ontmoetingsplek 

We blijven vooruit kijken en -denken bij Forward Fiscalisten. Daarom zijn we begin maart met het hele team verhuisd. In onze zoektocht naar meer ruimte, rustige werkplekken, een heuse chillroom en fijne spreekruimtes vonden we een fantastische werk- en ontmoetingsplek aan het Pettelaarpark 102 in ‘s-Hertogenbosch. Ons team van meer dan 20 fiscalisten ontvangt hier inmiddels met veel trots (klant)relaties en businesspartners uit verschillende windstreken van Nederland. We kunnen ons enthousiasme over de mogelijkheden die deze nieuwe plek met zich meebrengt moeilijk onderdrukken en zijn ervan overtuigd dat het ons zal helpen om onze relaties nog beter van dienst te zijn.

Grote dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan een soepele overgang naar onze nieuwe locatie, van het coördineren van de verhuizing tot het volledige aanpassen van de nieuwe werkomgeving. 

Kennismaking

Heb je vragen, wil je bijpraten of kennismaken? Leg dan contact met een van onze fiscalisten. Bel 088-1412400 of app naar 06-17914559. Mailen kan natuurlijk ook via info@forwardfiscalisten.nl. Liever een afspraak face-to-face? Dan nodigen we je graag uit op ons nieuwe kantoor en vertellen tijdens een kop koffie over onze werkwijze, fiscale specialisaties en moderne organisatie. Wij bieden transparant en duidelijk belastingadvies, zodat je concreet verder komt met je vraag. 

Bespreken of Forward Fiscalisten ook bij jou past?

Ben je toe aan een volgende stap in jouw fiscale (advies) carrière en krijg je energie van het zelfstandig leiden van projecten, een sterke sparringpartner zijn voor klanten en het vieren van successen met je collega’s? Reageer dan direct. We hebben namelijk nog een aantal toffe vacatures open staan, zo zijn we nog op zoek naar een senior fiscalist. Neem ook zeker een kijkje op de website voor onze andere vacatures. We maken graag tijd voor een goed gesprek met enthousiaste professionals!

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×