Laten we beginnen bij jou!

Ben jij de fiscalist die we zoeken, dan ben je een sterke sparringpartner voor klanten en collega’s. Je adviseert klanten over fiscale vraagstukken die spelen binnen de onderneming. Ook aan de privézijde van de DGA ben je als professional het fiscale geweten. Je bent een allround-fiscalist met een modern karakter; snel schakelen, transparant handelen en 100% betrokkenheid bij de klant kenmerken jouw DNA. Heb je ook nog een fiscaal specialisme opgebouwd in de afgelopen jaren, dan is dit de kers op de taart.

Om onze moderne werkwijze en klantgerichte aanpak kracht bij te zetten stimuleren we verbinding en verantwoordelijkheid bij klanten, businesspartners en de belastingdienst. Door je ondernemende karakter snap je dat aandacht en focus alles mooier maken.

En dan over ons…

Met moderne normen en waarden focust Forward Fiscalisten zich volledig op belastingadvies en tax-services (tax-only). Organisaties, bedrijven en individuen zien ons als aantrekkelijk alternatief voor de grote (next Big4) kantoren. Niet zo gek, want we bieden met ons team van 20 (!) fiscalisten minimaal dezelfde hoge kwaliteit en kennen een breed portfolio aan fiscale specialisaties in-house. Zo zijn we o.a. gespecialiseerd op het gebied van familiebedrijven/ DGA’s, estate planning, financiële planning, vastgoed, bedrijfsoverdracht, maar ook loonheffingen, international tax, transfer pricing, btw, tax control framework en interim tax services. Oprechte aandacht, transparantie en een no-nonsense cultuur zijn bij ons geen loze kreten, maar worden direct duidelijk bij een gesprek aan tafel.

Hoe kun je jouw plaats bemachtigen in ons energieke team?

Je hebt fiscaal recht of fiscale economie universitair afgerond en minimaal 8 jaar ervaring opgedaan. De volgende skills & werkzaamheden zijn jou toevertrouwd:

  • Professioneel schakelen met klanten, businesspartners en de belastingdienst;
  • Sterk analytisch vermogen; verbanden leggen tussen verschillende fiscale kansen en risico’s
  • Als visitekaartje van Forward Fiscalisten de groei stimuleren van onze verschillende fiscale teams; het proactief benaderen van klanten en prospects vanuit verschillende netwerken;
  • Beantwoorden van diverse fiscale vragen, maar ook adviezen uitwerken over de belastingpositie van de familie, de DGA en het bedrijf, bedrijfsoverdracht en herstructurering, investering en financiering, etc.;
  • Zelfstandige werkhouding en teamplayer.

WiiFY – ‘what’s in it for YOU’?

Allereerst een heleboel positieve energie, veel meer dan je ooit gewend was. Maar daar kun je niet van pinnen. Daarom bieden wij een mooi salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je ervaring. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel belangrijk, wij willen jou zowel fiscaal als persoonlijk ontwikkelen om het allerbeste uit jou te kunnen halen. Onze moderne aanpak bied daarnaast voor jou alle ruimte voor prachtige groeikansen en mooie stappen. Daar krijgen wij namelijk weer extra energie van.

Do you want to move Forward?

Ben je een fiscalist met karakter en wil je samen met ons de ‘meest gewaardeerde fiscale adviesorganisatie van NL’ vormen? Stuur dan vandaag nog je CV en korte motivatie naar freek@forwardfiscalisten.nl ter attentie van Freek van Wijk. Wij nemen dan spoedig contact op met jou en plannen binnenkort een energiek gesprek. 

Vragen over deze vacature of organisatie? Bellen mag natuurlijk ook! 088-1412400. Bekijk ook onze andere vacatures: www.forwardfiscalisten.nl/nl/categorie/vacatures

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.*

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×