De feestdagen liggen nog maar net achter ons en Forward Fiscalisten verwelkomt meteen twee nieuwe fiscale professionals binnen het team! Esther Rooijakkers en Joris van Straaten maken begin januari beide een vliegende start binnen het omvangrijke team van Forward. Esther beschikt over een flinke dosis ervaring binnen de aangiftepraktijk en Joris heeft onlangs zijn studie Fiscale Economie afgerond en start zijn carrière als junior fiscalist. 

Met de toevoeging van Esther en Joris aan ons team kunnen we onze diensten verder verbreden en verdiepen, waardoor we onze relaties nog beter van dienst kunnen zijn. We heten Esther en Joris van harte welkom en kijken uit naar een succesvolle en energieke samenwerking!

Oriënterend gesprek?

Vrijblijvend kennismaken met Esther, Joris of een van de andere fiscale professionals binnen Forward Fiscalisten? Mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. De fiscale specialisten van Forward staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Ook toe aan een nieuwe fiscale uitdaging in 2024?

Wacht dan niet langer en leg contact. Zo zoeken we momenteel bijvoorbeeld nog een senior fiscalist. Forward Fiscalisten groeit door in 2024 en dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar fiscaal talent, met de juiste inborst. Ontdekken of onze cultuur en toekomstplannen matchen met jouw ambitie(s)? Plan dan een snel een kennismakingsgesprek. Wij beloven je dat dit verre van saai wordt!

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×