Laten we beginnen bij jou…

Ben jij de aangiftemedewerk(st)er die we zoeken, dan speel je een belangrijke rol binnen ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch en het team waarin je werkt. Veel van onze adviesopdrachten vertalen zich naar een kwalitatief hoogwaardige fiscale aangifte. Als je dit kunt invullen ben je al een heel eind op weg. Om onze moderne werkwijze en klantgerichte aanpak kracht bij te zetten stimuleren we verbinding en geven we je de verantwoordelijkheid om zelf zoveel mogelijk de contactmomenten met klantrelaties en de belastingdienst te onderhouden. Jij bent ons visitekaartje en je snapt dat aandacht en focus alles mooier maken.  

En dan over ons…

Forward Fiscalisten focust zich volledig op fiscaliteit en maakt daardoor al 7 jaar een solide groei door als moderne fiscale adviespartij. Organisaties, bedrijven en individuen zien ons als modern en supergaaf alternatief voor de grote (next Big4) kantoren. Niet zo gek, want we bieden (minimaal) dezelfde hoge kwaliteit met ervaren allround fiscalisten en kennen een breed portfolio aan fiscale specialisaties in-house. Naast fiscale compliance (VpB, IB, LB, BTW) zijn we gespecialiseerd in estate planning, vastgoed, DGA/familiebedrijven, bedrijfsoverdracht, international tax, interim en (o.a.) zorg. Oprechte aandacht, partnerbetrokkenheid en een no-nonsense cultuur zijn bij ons geen loze kreten, maar worden direct duidelijk bij een gesprek aan tafel met onze klanten.

Hoe kun je jouw plaats bemachtigen in ons energieke team?

Je hebt je HBO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie afgerond en minimaal 2 jaar ervaring opgedaan. De volgende gevarieerde werkzaamheden klinken als muziek in je oren en zorgen ervoor dat je NU al staat te springen om te beginnen;

  • opstellen van belastingaangiften (IB, VpB en schenkbelasting);
  • opstellen van bezwaarschriften en controleren van aanslagen;
  • zelfstandig schakelen met klanten en de belastingdienst;
  • je herkent extra adviesmogelijkheden vanuit aangiften en jaarrekeningen;
  • je analyseert en ondersteunt graag bij fiscale adviezen.

Jij vraagt je tot slot natuurlijk af… ‘what’s in it for me’?

Allereerst een heleboel positieve energie, veel meer dan je ooit gewend was. Maar daar kun je niet van pinnen. Daarom bieden wij een mooi salaris (€2000,00 – €3000,00 p/mnd) en passende secundaire arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je ervaring. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heilig, je mag verwachten dat we je zowel fiscaal als persoonlijk blijven ontwikkelen om het allerbeste uit jezelf te halen. Daar krijgen wij dan weer extra energie van.

Want to move Forward?

Stuur vandaag (of morgen) je CV en korte motivatie naar info@forwardfiscalisten.nl ter attentie van Freek van Wijk.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.*

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×