Proactieve ondersteuning

De kernwaarde betrokkenheid heeft alleen maar waarde als je dit als klant daadwerkelijk ervaart. Als je voelt dat er snel wordt gehandeld op belangrijke momenten, vanaf welke locatie dan ook. Als er van dichtbij of op afstand proactief wordt meegedacht en geadviseerd. Dit heeft niets te maken met een kantoor op een prominente plek in een stad. Vandaar dat Forward Fiscalisten, naast fysieke kantoren in ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Den Haag, ook al jaren werkt met virtuele kantoren in o.a. Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven. Onze fiscalisten wonen namelijk in deze steden en werken de helft van hun tijd niet op onze fysieke kantoren, maar vanuit thuis of bij de klant op locatie. Wel zo efficiënt, toch?

Wendbaarheid & verandering

Al jaren laten we een ander geluid horen en maken keuzes met focus. Onze klanten weten dat we tradities niet schuwen, maar vaak juist ook vernieuwend te werk gaan. Paradigma’s worden meer dan eens overdacht en we gaan na of zaken niet efficiënter kunnen om onze klantrelaties en businesspartners nóg beter van dienst te zijn. We geloven vooral in wendbaarheid, verandering en maken het onderscheid door meerwaarde te leveren. Dat houd ons niet alleen scherp, maar levert vooral voordelen op voor onze relaties. De afgelopen jaren zijn honderden klanten (van MKB tot corporate tot beursgenoteerd) naar ons overgestapt voor onafhankelijk en professioneel fiscaal advies. Vooral de snelheid van handelen, senior professionals en een eerlijk tarief vormden de basis om voor ons te kiezen. 

Belastingadviseur om de hoek

Bij de oprichting van Forward Fiscalisten (in 2014) is direct gekozen voor een digitalisatie-slag en daar plukken we sindsdien de vruchten van met onze klanten. Zo (beeld)bellen we al jaren met vele relaties via Teams en kunnen dossierstukken veilig digitaal worden gedeeld met elkaar in onze beveiligde portal. Het coronavirus bracht beeldbellen via o.a. Teams, Zoom, Skype, WhatApp in een stroomversnelling. Het gebruik is dan ook fenomenaal gestegen en mogelijk wordt deze manier van communiceren vanaf heden meer regel dan uitzondering. Beide partijen besparen o.a. reistijd en daarmee kosten. Onze ervaring is daarnaast dat meetings vaak sneller verlopen. Voor beide opties, fysieke afspraak op kantoor of beeldbellen, valt iets te zeggen. Samen bekijken we wanneer welke variant het beste past voor jou. Op beide zijn we ingericht. 

Vrijblijvend oriënteren?

We gaan graag het gesprek aan over de voordelen die we jou bieden t.o.v. je huidige situatie (virtueel of aan tafel). Met gespecialiseerde fiscale teams verzorgen we bij honderden bedrijven en organisaties voor professionele onafhankelijke fiscale ondersteuning. Onze meerwaarde wordt direct duidelijk in een oriënterend gesprek. Wil je binnen 24 uur vrijblijvend kennismaken met Forward Fiscalisten? Stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. We plannen meteen een afspraak in. Onze werkwijze ontdekt u hier, inclusief onze kernwaardes. Onze specialisten staan 100% voor u klaar. Iedere dag opnieuw.

Forward Fiscalisten als netwerkorganisatie 

Met een netwerk van meer dan 100 modern ingerichte businesspartners in alle grote steden, helpen we vele relaties op locatie ook aan de juiste contacten als het bijv. gaat om een goede notaris, accountant, advocaat, corporate finance adviseur, vermogensbeheerder, financieel planner of pensioenadviseur. Onze doelstelling? Het kosteloos verbinden en bevorderen van onderlinge contacten tussen klanten en/of businesspartners, zodat ook op dit vlak toegevoegde waarde ontstaat. 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×