Fiscalisten met een moderne werkwijze

Als onafhankelijke belastingadviesorganisatie geloven we sterk in het principe ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Ons team bestaat uit 20 (!) ervaren fiscalisten met ruime Big4 ervaring. We focussen 100% op belastingadvies. Hiermee wijken we duidelijk af van de one-stop-shop gedachte van de omvangrijke en minder wendbare advieskantoren. Simpelweg omdat we hiermee onafhankelijkheid borgen en altijd transparant het best mogelijke advies kunnen geven. Wij werken dus in veel gevallen samen met uw accountant en houden elkaar scherp. Dat leidt tot de optimale fiscale positie voor onze klantrelaties. In het merendeel van de gevallen realiseren we extra belastingvoordelen en weten fiscale risico’s tot een minimum te beperken.   

Uitgebreide fiscale kennis

Ondernemers, DGA’s, CFO’s, (concern)controllers en tax managers schakelen dagelijks met Forward Fiscalisten en waarderen het uitgebreide team ervaren belastingadviseurs als bijzonder professioneel en verfrissend. Een transparante werkwijze, hoog fiscaal kennisniveau, razendsnelle communicatie en andere kenmerken van een wendbare organisatie maken een overstap naar Forward Fiscalisten aantrekkelijk. Met ruim 1000 klanten, van MKB tot beursgenoteerde bedrijven, tonen we iedere dag opnieuw aan dat we toegevoegde waarde bieden binnen het fiscale domein. Dit blijft niet onopgemerkt in de markt, onlangs werden we voor de 4e maal op rij tot FD Gazelle benoemd. 

Netwerkorganisatie

Het feit dat we ons 100% op belastingadvies focussen, wil natuurlijk niet zeggen dat we je niet verder kunnen helpen bij andere (gelieerde) disciplines, zoals bijvoorbeeld een goede accountant, notaris, advocaat, pensioenadviseur, boekhouder, subsidie-adviseur of vermogensbeheerder. Onze moderne werkwijze betekent ook dat we als netwerkorganisatie fungeren voor onze klantrelaties. Zo introduceren we je graag bij andere professionals, waarvan we weten dat ze uitstekend werk leveren en qua karakter goed aansluiten. Zie als voorbeeld ook onze deelname aan ‘Rainmakers‘, waarbij we ondernemers met elkaar in contact brengen.

Vrijblijvend een kritisch vergelijk maken 

Wij maken graag vrijblijvend kennis, om de voordelen uiteen te zetten. Verplicht tot niets en geeft u de mogelijkheid om onze werkwijze en moderne voorwaarden kritisch te beoordelen of vergelijken t.o.v. uw huidige fiscale dienstverlener. Bel ons via 088-1412400 of stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl voor een afspraak. Wij zetten direct onze werkwijze uiteen, inclusief transparante aantrekkelijke tarieven. Liever direct contact met een van de partners? Stuur dan een bericht naar Joep Korsten, Hans Pieter Mulder, Paul van den Tillaart of Freek van Wijk

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×