Fiscaal powerhouse

Als belastingadviesorganisatie heeft Forward Fiscalisten de laatste jaren hele solide groeistappen gezet, waarmee ze inmiddels tot een van de grotere tax only organisaties van Nederland behoren. Het team telt inmiddels 20 fiscalisten, waarmee het een fiscaal powerhouse vormt.

Toetreding nieuwe partner: Stefan Deckers 

Strategisch zet de adviesorganisatie uit Brabant ook een volgende stap. Op 1 februari jl. trad Stefan Deckers toe als vijfde partner. Naast een automatische verbreding in klantportfolio, kent Deckers het klappen van de zweep als oud fiscaal partner van een middelgroot accountancykantoor en een klein fiscaal kantoor: “Voor mij vormde dit een logische volgende stap. Forward is inmiddels een van de grotere tax-only organisaties in Nederland, met een zeer prettige werkcultuur. Met een breed team fiscalisten adviseren we vanuit gespecialiseerde teams binnen nagenoeg alle fiscale domeinen. Dat is uniek te noemen en daarmee zijn we voor zowel MKB, DGA’s als corporates in heel Nederland direct van toegevoegde waarde.”

Focus maakt alles mooier

De wereld verandert in hoog tempo, ook als het gaat om fiscale dienstverlening. Belastingvraagstukken worden steeds complexer en hebben tegelijkertijd steeds meer invloed op het bedrijfsresultaat en bijbehorende -risico’s. Forward Fiscalisten sorteerde bij aanvang in 2014 voor op ontwikkelingen in de markt, waarbij fiscale advieswerkzaamheden steeds vaker werden gescheiden van accountancy. Met een ruime fiscale Big4-achtergrond en senior tax professionals, spreekt het team de taal van zowel ondernemers, (corporate) directies, bestuurders en vermogende particulieren. De specialisten van Forward werken dan ook voor honderden bedrijven, instellingen en organisaties (profit/ non-profit) door heel Nederland en daarbuiten. Van MKB tot beursgenoteerde bedrijven. Ook Quote 500 genoteerden weten de weg naar het Brabantse bedrijf te vinden.

Aantrekkelijk alternatief

Paul van den Tillaart, oprichter van Forward Fiscalisten: “We bieden met Forward Fiscalisten een aantrekkelijk alternatief voor de grote -minder wendbare- advieskantoren, waar accountancy core business vormt. Als onafhankelijke fiscale adviesorganisatie werken we nauw samen met de reeds aanwezige accountant(s) binnen een bedrijf. Het verschil is dat we niet onder het zelfde dak vandaan komen als de accountant. Hierdoor brengen we op professionele wijze scherpte aan voor de klantrelatie, wat vaak resulteert in extra (fiscale) voordelen. Een belangrijk verschil, waarmee we als onafhankelijke partij zichtbaar meerwaarde bieden. Onze werkwijze is gestoeld op krachtige kernwaardes, die door onze klanten worden herkend en gewaardeerd; 100% betrokkenheid bij de klantrelatie, duidelijke en vooral transparante afspraken en korte communicatielijnen.”

Oriënterend gesprek of een kritisch vergelijk?

Vrijblijvend kennismaken met Forward Fiscalisten? Stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. De fiscale specialisten van Forward staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×