On top of the world

Of eigenlijk…, on top of ‘s-Hertogenbosch! Afgelopen week stonden de 31 FD Gazellen van 2022 samen op het dak van het Bossche stadhuis. O.a. Forward Fiscalisten mocht samen met 30 andere snelgroeiende bedrijven nog even nagenieten van de behaalde FD Gazelle titel in het afgelopen jaar. Tijdens een ontbijt met burgemeester Jack Mikkers en wethouder Economische Zaken Ralph Geers werden alle Bossche Gazellen in het zonnetje gezet en mochten zich ook nog eens verheugen op een ongebruikelijk mooi uitzicht over de Brabantse hoofdstad. Voor de groepsfoto begaf de groep Gazellen zich namelijk naar het dak van het stadhuis… Een traditie inmiddels, die ieder jaar een speciaal tintje geeft aan deze feestelijke ochtend.   

Wat zijn de FD Gazelle awards?

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen awards uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor een FD Gazellen award als zij behoren tot de snelste groeiers in hun grootteklasse. Hierbij wordt gemeten over de afgelopen drie jaar. Voor de recente editie van 2022 ging het om ondernemingen die van 2019 tot en met 2021 ten minste 20% omzetgroei lieten zien, in 2019 minimaal €250.000 omzetten en het jaar 2021 winstgevend afsloten. Ook groei in personeelsbestand (FTE) speelt sinds 2 jaar een belangrijke rol bij het verkrijgen van de titel. Forward Fiscalisten haalde in 2022 voor de vierde maal op rij de Gazelle titel binnen. Een prestatie, die vooral mogelijk wordt gemaakt door het vertrouwen van vele klanten en de gepassioneerde inzet van het ervaren team fiscalisten.

Meer lezen over de FD Gazellen awards 2022? Klik hier voor de snelst groeiende bedrijven van 2022.

Are you ready to move Forward?

Ontdek vrijblijvend onze werkwijze en de fiscale kansen die we voor u verzilveren. Leg bijvoorbeeld contact met Hans Pieter MulderJoep KorstenPaul van den TillaartFreek van Wijk, Stefan Deckers, of één van de andere Forward Fiscalisten (088-1412400). U kunt ons ook een mail sturen via info@forwardfiscalisten.nl. Wij leggen dan binnen 24 uur contact tijdens werkdagen.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×