Het was weer zover! Op 13 oktober jl. vond er weer een Rainmakers kennissessie plaats. Ditmaal in Vught, in het sfeervolle IJM Strandhuys aan de rand van recreatieplas de IJzeren Man.

Binnen zonder kloppen…

Het onderwerp bij deze editie van Rainmakers ‘s-Hertogenbosch was ditmaal een hot topic voor velen: ‘Cybersecurity’. Vanuit het concept ‘Gone in 60 minutes’ sprak Job Kuijpers, oud-directeur Cyber van de AIVD, voor een volle zaal met ondernemers en geïnteresseerden. In 60 minuten tijd werden diverse relaties van alle betrokken Rainmakers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom cyberattacks en cybersecurity. Ook gaf Job verschillende tips hoe het bedrijfsleven zich beter kan wapenen tegen hacks: “Ze komen binnen zonder kloppen, maar je kunt het aan de voorkant wel een stuk moeilijker maken door simpele aanpassingen.”

Cybersecurity hoog op de agenda?

Heb je deze editie van de Rainmakers gemist, maar had je graag kennis willen maken met Job Kuijpers? Bijvoorbeeld omdat cybersecurity hoog op de agenda staat binnen je bedrijf? Vanuit Forward Fiscalisten verstrekken we graag de contactgegevens of je kunt direct zelf even contact leggen met Wouter Goudswaard via wouter.goudswaard@eye.security. Vanuit EYE Security verzorgen Wouter of Job graag een vrijblijvende intake om bij te praten over cybersecurity en welke stappen je hierin kunt zetten.

Wie zijn de Rainmakers?

Rainmakers ‘s-Hertogenbosch is een initiatief van Forward Fiscalisten, De Financieringsfabriek, Huijbregts Notarissen, Snijders Advocaten, Delen Private Banking, Marktlink Fusies & Overnames en Qconcepts. We laten het positief ‘regenen’ door verbinding te leggen tussen (klant)relaties en elkaars complementaire dienstverlening.

Doelstelling Rainmakers

Onze doelstelling is tweeledig: positieve en inspirerende prikkeling van ondernemers en onderlinge kennismaking tussen (klant)relaties uit de regio. Dit zetten we kracht bij door de inzet van onze korte kennis- en inspiratiesessie ‘Gone in 60 minutes’, met aansluitend altijd een cooling-down tijdens een netwerkborrel. De Rainmakers vullen elkaar afzonderlijk op professionele wijze aan binnen het domein van financiële, juridische, notariële- en fiscale dienstverlening.

Volgende keer ook een Rainmakers evenement bijwonen? Laat het ons weten via info@forwardfiscalisten.nl en wij zetten je nu al op onze gastenlijst!

Check hieronder de aftermovie van de laatste bijeenkomst… 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×