Fiscale actiepunten voor nu en straks

Het jaar vliegt voorbij en voordat je het weet bevinden we ons in 2022. Daarom is dit een goed moment om na te gaan of je op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Sommige zaken kunnen niet wachten tot 2022, terwijl andere zaken juist om uitstel vragen tot in het nieuwe jaar. Er zijn in ieder geval diverse veranderingen die (in sommige gevallen op kort termijn) om aandacht vragen. De meest actuele tips en aandachtspunten voor 2022 zijn gebaseerd op het pakket Belastingplan 2022 en eerdere wetsvoorstellen.

Bekijk & download hier >100 kleine en grotere fiscale tips voor ondernemers

Klik op Forward Fiscalisten Special Eindejaars Belastingtips 2021-2022 en ontdek waar jij nog fiscaal voordeel kunt behalen in deze laatste weken van 2021. Of bereid je alvast voor op fiscale actiepunten voor 2022.

Oriënterend gesprek met onze onafhankelijke fiscalisten?

We gaan graag het gesprek aan over de voordelen die we jou en/of je bedrijf fiscaal kunnen bieden, t.o.v. je huidige situatie. Dit kan aan tafel, maar ook virtueel of telefonisch. Met gespecialiseerde fiscale teams verzorgen we bij honderden bedrijven en organisaties voor professionele onafhankelijke fiscale ondersteuning. Onze meerwaarde wordt direct duidelijk in een oriënterend gesprek. Wil je vrijblijvend kennismaken met Forward Fiscalisten? Stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. We plannen meteen een afspraak in. Onze werkwijze ontdek je hier, inclusief onze kernwaardes. De fiscale specialisten van Forward staan 100% voor u klaar. Iedere dag opnieuw.

Forward Fiscalisten als netwerkorganisatie 

Met een netwerk van meer dan 200 modern ingerichte businesspartners in alle grote steden, helpen we vele relaties op locatie ook aan de juiste contacten als het bijv. gaat om een goede notaris, accountant, advocaat, corporate finance adviseur, vermogensbeheerder, financieel planner of pensioenadviseur. Onze doelstelling? Het kosteloos verbinden en bevorderen van onderlinge contacten tussen klanten en/of businesspartners, zodat ook op dit vlak toegevoegde waarde ontstaat. 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×