Eindelijk mochten we weer… Forward Fiscalisten verzorgde op 14 oktober jl. samen met alle Rainmakers ‘s-Hertogenbosch weer een ‘Gone in 60 minutes’ sessie voor een omvangrijke groep ondernemers. In 60 minuten tijd vond er een interactieve sessie plaats met 70 aanwezige relaties, o.l.v. Huub Van Mackelenbergh. Ondernemers Jan-Hein Schouten en Dagmar Pijnappels vertelden over de onverwachte uitdagingen het afgelopen jaar en tegelijkertijd over nieuwe kansen.

Wie zijn de Rainmakers?

Rainmakers ‘s-Hertogenbosch is een initiatief van Forward Fiscalisten, De Financieringsfabriek, Huijbregts Notarissen, Snijders Advocaten, Oyens & Van Eeghen Vermogensbeheer, Marktlink Fusies & Overnames en Qconcepts. We laten het positief ‘regenen’ door verbinding te leggen tussen (klant)relaties en elkaars complementaire dienstverlening.

Doelstelling Rainmakers

Onze doelstelling is tweeledig: positieve en inspirerende prikkeling van ondernemers en onderlinge kennismaking tussen (klant)relaties uit de regio. Dit zetten we kracht bij door de inzet van onze korte kennis- en inspiratiesessie ‘Gone in 60 minutes’, met aansluitend een cooling-down tijdens een netwerkborrel. De Rainmakers vullen elkaar afzonderlijk op professionele wijze aan binnen het domein van financiële, juridische, notariële- en fiscale dienstverlening.

Volgende keer ook een Rainmakers evenement bijwonen? Laat het ons weten via info@forwardfiscalisten.nl en wij zetten je nu al op onze gastenlijst!

Check hieronder de aftermovie…

 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×