691 bedrijven tot FD Gazelle gekroond in 2021

Voor het 18e jaar alweer valt de titel FD Gazelle ten deel aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar zijn dat 691 bedrijven… en Forward Fiscalisten staat opnieuw in deze lijst! Voor het derde opeenvolgende jaar hebben we een solide groei doorgemaakt en kijken we met het gehele team vol trots naar onze klanten en businesspartners, die ons dagelijks het vertrouwen geven om dit resultaat te kunnen behalen.       

Naast groei en financiële gezondheid ook ontwikkeling van belang

De nominatie voor een FD Gazelle award vergt op meerdere vlakken inzet en toewijding, maar ook ontwikkeling en aanpassing. Dit start met duidelijke moderne kernwaarden en focus op hoogwaardige fiscale teams. Waar we eerder al de expertise bundelden in een MKB/DGA praktijk en een International (corporate) tax praktijk, heeft Forward inmiddels ook fiscale teams ingericht die zich focussen op familiebedrijven (o.a. herstructureren/ overdracht), estateplanning, M&A/Vastgoed/Investment (o.a. Due Diligence) en de Zorgsector (o.a. tax control framework/ btw/ LB).

In 2020 hebben we niet stilgezeten en is onze fiscale procespraktijk ingericht. Dit team ontzorgt concreet en direct bij een belastingcontrole, boekenonderzoek of fiscale bezwaar- en beroepsprocedures. Met deze gespecialiseerde teams kunnen we MKB en Corporate in de breedste fiscale zin ondersteunen met professioneel belastingadvies.   

Dankbaar

Zonder klantrelaties geen nominatie, zonder toegewijde fiscalisten geen successen. Dankbaarheid kent dan ook een belangrijke plek in het behalen van deze FD Gazelle erkenning. Honderden MKB-bedrijven en meerdere bekende (beursgenoteerde) corporates hebben Forward Fiscalisten de afgelopen 7 jaar als aantrekkelijk (fiscaal) alternatief leren kennen voor de omvangrijke accountantskantoren, waar accountancy corebusiness vormt. Ultrakorte communicatielijnen, 100% focus op belastingadvies, zeer ruime fiscale Big4 ervaring, transparante werkwijze en normale tarieven kenmerken onze stijl en DNA. Ook in 2022 gaan we vol energie de volgende stappen zetten in verdere groei en ontwikkeling.

Are you (also) ready to move Forward?

Ontdek in 2022 vrijblijvend onze werkwijze en de fiscale kansen die we voor MKB/DGA’s en Corporates verzilveren. Leg bijvoorbeeld contact met Hans Pieter MulderJoep KorstenPaul van den TillaartFreek van Wijk of één van de andere Forward Fiscalisten (088-1412400). Je kunt ons ook een mail sturen via info@forwardfiscalisten.nl. Wij leggen dan binnen 24 uur contact.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×