Een masterclass voor ondernemers die medewerkers willen binden

Deze kosteloze (sneltrein) masterclass vindt plaats op 16 november 2023 en is bedoeld voor ondernemers die een uitdaging hebben met het vasthouden van waardevolle medewerkers, managers en leidinggevenden. Wil je meer commitment van je personeel? Overweeg je momenteel -of in de toekomst- wellicht een management buy-out, of wil je daar meer over weten? Dan is dit je kans om in korte tijd kennis te tanken. Ook kun je jouw fiscale en juridische vragen m.b.t. dit onderwerp voorafgaand aan de masterclass inbrengen, zodat deze worden behandeld op 16 november a.s.

Fiscale en (arbeids)juridische aspecten

Na onze masterclass van zo’n 1,5 uur heb je bruikbare handvatten. We praten je bij over zowel de fiscale als (arbeids)juridische aspecten van o.a. een (werknemers)participatie-/winstdelingsregeling, incentive plans, salaris-/bonusregelingen, auto van de zaak, enz. Maar ook andere mogelijkheden om je als werkgever aantrekkelijk te maken komen aan bod. Denk aan hybride- en thuiswerken, onbetaald verlof (sabbatical) en scholingsmogelijkheden. Wij nodigen je namens Marjon van den Hout (Forward Fiscalisten) en Edwin Aerts (Snijders Advocaten) graag uit als onze gast!

Locatie en aanvang

De setting is bewust intiem: wijn- en espressobar Dolce Far Niente, Ridderstraat 3B in hartje Den Bosch. Het aantal plaatsen is daarom beperkt. Spreekt dit thema je aan, dan is het verstandig snel een stoel te reserveren, want vol = (echt) vol. Inloop is donderdag 16 november 2023 vanaf 15.30u. Om 16.00u start de masterclass en om 17.30u kun je er voor kiezen om nog even na te borrelen met de andere gasten of je weg te vervolgen.

Aanmelden masterclass

Aanmelden kan eenvoudig door een mailtje te sturen aan: office@forwardfiscalisten.nl o.v.v. ‘aanmelding masterclass 16/11’.

Meer weten?

Voor vragen over deze masterclass, of voor andere fiscale vraagstukken zijn we natuurlijk altijd bereikbaar: 088-1412400 /  info@forwardfiscalisten.nl
Onze werkwijze ontdekt u hier, inclusief kernwaardes. Onze fiscale specialisten staan 100% voor u klaar. Iedere dag opnieuw.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×