Wat is dat ook al weer, een FD Gazelle?

Een FD Gazelle is een bedrijf, dat over de afgelopen drie jaar een gemiddelde groei heeft doorgemaakt van minimaal 20% op het gebied van omzet, winst én personeelsbestand (FTE). Deze jaarlijkse onderscheiding wordt door Het Financieele Dagblad (FD) uitgereikt aan de snelst groeiende Nederlandse ondernemingen. Dit jaar voldeden 1003 bedrijven in Nederland aan genoemde criteria.

Groei als constante

Forward Fiscalisten is een van de genoemde 1003 bedrijven en daar zijn we maar wat trots op! We zijn er met het hele team in geslaagd om deze mooie titel voor het vijfde opeenvolgende jaar binnen te slepen. Maar laten we eerlijk zijn… zo’n prestatie is natuurlijk alleen maar mogelijk door het vertrouwen van klantrelaties en businesspartners, dus daar zijn we dan ook ontzettend dankbaar voor! Naast waardevolle ontwikkeltips vanuit ons klantportfolio (van MKB tot beursgenoteerde bedrijven), krijgen we als feedback vooral te horen dat we snel en adequaat handelen, een hoge mate van betrokkenheid vertonen en minimaal dezelfde hoge fiscale kwaliteit leveren als big4 kantoren. Dat we hierdoor iedere week weer nieuwe klanten mogen verwelkomen, zorgt voor solide groei en bovenal voor positieve energie.   

Ontwikkeling en expertise

Met ons brede team van maar liefst 20 fiscalisten beschikken we over een flinke dosis fiscale expertise in-house. Zo hebben we teams op het gebied van o.a. bedrijfsopvolging, fusies & overnames, estate planning, financiële planning, vastgoed, familiebedrijven, corporate finance, international tax, expatservices, btw, compliance/aangiftes (vpb/ ib/ lb), transfer pricing en tax control framework. Ook beschikken we over een procespraktijk en een gespecialiseerd team binnen de zorgsector. Ontwikkelingen die er -ook dit jaar- voor zorgen dat we constant blijven ontwikkelen en inmiddels de vijfde FD gazelle benoeming hebben behaald. Daar mogen we best trots op zijn, toch?

Are you ready to move Forward?

Nieuwsgierig waarom honderden bedrijven al jaren voor Forward Fiscalisten kiezen? Maak vrijblijvend kennis met één van onze fiscale professionals of gespecialiseerde teams. Stuur bijv. een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg gerust even contact via 088-1412400. De belastingadviseurs van Forward staan iedere dag voor je klaar.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×