Per 1 oktober versterkt Kornelis Hack het team van Forward Fiscalisten!  Kornelis brengt een flinke dosis fiscale kennis met zich mee naar ons kantoor. Expertise op het gebied van o.a. bedrijfsoverdracht, fiscale herstructurering, wonen en werken over de grens en estate planning maken hem een waardevolle gesprekspartner voor veel van onze klantrelaties.

Passie voor fiscaliteit

Als belastingadviseur heeft Kornelis de afgelopen 20 jaar bewezen oplossingsgericht te zijn en met oog voor detail te werken. Naast het benutten van fiscale kansen, beperkt Kornelis fiscale risico’s voor vele ondernemers. In beide gevallen is hij van toegevoegde waarde. Zijn transparante en integere manier van werken past 100% binnen de kernwaardes van Forward, wij zijn dan ook blij om hem aan boord te hebben. 

Met de toevoeging van Kornelis aan ons team kunnen we ons dienstenaanbod verder verbreden en verdiepen, waardoor we onze relaties nog beter van dienst kunnen zijn bij verschillende fiscale uitdagingen. We heten Kornelis van harte welkom en kijken uit naar een succesvolle en energieke samenwerking!

Oriënterend gesprek of een kritisch vergelijk?

Vrijblijvend kennismaken met Kornelis of een van de andere professionals binnen Forward Fiscalisten? Stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. De fiscale specialisten van Forward staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×