In onze eerdere blog heb je kunnen lezen dat Forward Fiscalisten recent is verhuisd naar een nieuwe locatie aan het Pettelaarpark 102. Maar is het je ook opgevallen dat we sinds kort ons logo een nieuwe touch hebben gegeven? Enig enthousiasme om dit met je te delen kunnen we niet onderdrukken, omdat het écht weerspiegelt wie we zijn. Zo is in het beeldmerk verbinding, vooruitgang en vriendelijkheid terug te vinden. Met een beetje verbeelding en uitleg dan… 😉

Verbinding met klantrelaties en businesspartners

‘Verbinding’ is een van de subtiele elementen die samenkomen in het nieuwe logo en beeldmerk. De ‘lach’ in ons beeldmerk is tweeledig: deze symboliseert de sterke verbinding met onze klantrelaties en businesspartners, maar ook de onderlinge verbondenheid binnen ons team. We geloven sterk in het belang van samenwerking en het opbouwen van duurzame relaties. Daar krijgt iedereen een glimlach van op zijn of haar gezicht.

Vastberaden in vooruitgang

Daarnaast vind je het ‘forward’ teken (‘>’) terug, dat vooruitgang uitbeeld en tegelijk een knipoog vormt. Deze pijl die naar voren wijst in ons beeldmerk, benadrukt onze vastberadenheid om continu te groeien, te evolueren en voorop te blijven lopen in onze sector. We omarmen verandering en innovatie en streven continu naar toegevoegde waarde voor onze (klant)relaties.

What you see is what you get

Last but not least; wij zijn integer, vriendelijk en duidelijk. Het beeldmerk straalt -met een knipoog- onze informele benadering (no-nonsense) uit, met duidelijkheid gevisualiseerd in kleuren en afgeronde vormen. Tegelijkertijd vormt het beeldmerk een weerspiegeling van onze benaderbare en klantgerichte aanpak, middels een transparante en concrete werkwijze. Iedere klantrelatie moet zich welkom en gewaardeerd voelen bij ons en toegevoegde waarde ervaren van onze dienstverlening.   

Kortom, het nieuwe logo is niet zomaar een ontwerp. Het is een visuele representatie van wie we zijn als bedrijf en waar we voor staan. Het houdt ons scherp om te blijven streven naar verbinding, vooruitgang en vriendelijkheid in alles wat we doen. 

Kennismaken of direct fiscaal advies benodigd?

Leg contact met één van onze fiscale professionals of gespecialiseerde teams. Stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg gerust even contact via 088-1412400. De belastingadviseurs van Forward staan iedere dag opnieuw voor je klaar! 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×