Professioneel groeien als fiscalist, binnen een organisatie die 100% focust op belastingadvies? 

Dan is deze rol binnen het team van Forward Fiscalisten je op het lijf geschreven! Je hebt de eerste ervaringsjaren achter de rug en bent toe aan meer verantwoordelijkheid als tax professional. Directe klantverantwoordelijkheid en schakelen met de Belastingdienst of onze businesspartners geven je energie. Je adviseert klanten over fiscale vraagstukken die spelen binnen de onderneming, of aan privézijde. Het team bestaat voor 100% uit fiscalisten, dit zorgt ervoor dat je altijd kunt sparren en iedere dag weer verder kunt ontwikkelen als belastingadviseur. Met 15 fiscalisten om je heen, bevind je je in een unieke omgeving om mooie stappen te maken. 

Wat typeert Forward Fiscalisten?

Forward Fiscalisten focust zich volledig op fiscaliteit (tax-only) en maakt daardoor een solide groei door als moderne adviespartij. Organisaties, bedrijven en individuen zien ons als modern alternatief voor de grote (next Big4) kantoren. Niet zo gek, want we bieden (minimaal) dezelfde hoge kwaliteit met een team van 15 ervaren allround fiscalisten en kennen een breed portfolio aan fiscale specialisaties in-house. We hebben momenteel specialismes in huis op het gebied van de DGA/familiebedrijven, estate planning, vastgoed, bedrijfsoverdracht, maar ook loonheffingen, international tax, btw, expat services, tax control framework, interim tax services en bijvoorbeeld specifiek op het gebied van zorg. Oprechte aandacht, transparantie en een no-nonsense cultuur zijn bij ons geen loze kreten, maar worden direct duidelijk bij een gesprek aan tafel met onze klanten.

Hoe kun je jouw plaats bemachtigen in ons energieke team?

Je hebt fiscaal recht of fiscale economie universitair afgerond en minimaal 2 jaar ervaring opgedaan. De volgende skills & werkzaamheden zijn jou toevertrouwd:

  • Professioneel schakelen met klanten, businesspartners en de belastingdienst.
  • Analytisch vermogen; verbanden leggen tussen verschillende fiscale kansen en risico’s.
  • Als visitekaartje van Forward Fiscalisten de groei stimuleren van onze verschillende fiscale teams; het proactief benaderen van bestaande klanten en prospects vanuit verschillende netwerken.
  • Beantwoorden van diverse fiscale vragen, maar ook adviezen uitwerken over de belastingpositie van de familie, de DGA en het bedrijf, bedrijfsoverdracht en herstructurering, investering en financiering, etc.
  • Zelfstandige werkhouding en teamplayer.

WiiFY – ‘what’s in it for YOU’?

Allereerst een heleboel positieve energie, veel meer dan je ooit gewend was. Maar daar kun je niet van pinnen. Daarom bieden wij een mooi salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je ervaring. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel belangrijk, wij willen jou zowel fiscaal als persoonlijk ontwikkelen om het allerbeste uit jou te kunnen halen. Daar krijgen wij weer extra energie van.

Want to move Forward?

Ben je een fiscalist met karakter en wil je samen met ons de titel ‘meest gewaardeerde fiscale adviesorganisatie van NL’ binnen gaan slepen? Stuur dan vandaag nog je CV en korte motivatie naar freek@forwardfiscalisten.nl ter attentie van Freek van Wijk. Wij nemen dan spoedig contact op met jou. 

Vragen over deze vacature of organisatie? Bellen mag natuurlijk ook! 088-1412400. Bekijk ook onze andere vacatures: www.forwardfiscalisten.nl/nl/categorie/vacatures 

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.*

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×