Een nieuwe maand, een nieuwe collega. Vandaag maakt Anita Vissers een vliegende start bij Forward Fiscalisten en breidt ons team verder uit. Anita heeft de afgelopen 20 jaar fiscale ervaring opgedaan bij verschillende professionele accountancy- en advieskantoren en daar een flinke dosis ervaring en fiscale kennis opgedaan. Vooral binnen het domein fiscale compliance voelt ze zich als een vis in het water en vormt dan ook een welkome aanvulling binnen onze krachtige en brede aangiftepraktijk.   

Transparant en klantgericht

Anita houdt voortdurend de veranderende belastingwetgeving in de gaten, zodat haar klanten op de hoogte blijven van de meest actuele informatie en mogelijkheden. Ze is toegewijd aan het opbouwen van langdurige relaties met haar klanten en ondersteunt graag bij complexere fiscale compliance vraagstukken. Een vriendelijke, professionele, transparante en duidelijke aanpak kenmerken de werkwijze van Anita.  

Oriënterend gesprek?

Vrijblijvend kennismaken met Anita of een van de andere fiscale professionals binnen Forward Fiscalisten? Mail naar anita@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. De fiscale specialisten van Forward staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Ook toe aan een energieke fiscale functie?

Wacht dan niet langer en leg contact. Zo zoeken we momenteel bijvoorbeeld nog een senior fiscalist. Forward Fiscalisten groeit door in 2024 en dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar fiscaal talent, met de juiste inborst. Ontdekken of onze cultuur en toekomstplannen matchen met jouw ambitie(s)? Plan dan een energiek kennismakingsgesprek. Wij beloven je dat dit verre van saai wordt!

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×