Forward Fiscalisten is verhuisd!

Voortaan kun je ons vinden aan de Reitscheweg 53 in ‘s-Hertogenbosch. Een nieuwe locatie in de Brabantse hoofdstad, waarmee we verder invulling geven aan onze ambitie om het meest gewaardeerde fiscale adviesbureau van Nederland te worden. Het vertrouwen van onze klanten, businesspartners en werknemers zorgt ervoor dat we de afgelopen jaren een significante groei hebben doorgemaakt, waardoor we op onze vorige locatie (aan de Vughterweg) uit ons jasje groeide. Het nieuwe kantoor is ruim van opzet en helemaal klaar voor de toekomst, zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. 

Bijpraten of kennismaken?

Wij kunnen niet wachten om je te mogen ontvangen en (wederzijds) bij te praten. Ben je nog niet bekend met Forward Fiscalisten? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met Freek van Wijk of een van onze fiscalisten. Ontdek onze brede fiscale propositie en professionele aanpak, die gepaard gaat met een modern en prettig dna.

Makkelijk bereikbaar

Onze nieuwe vestiging is op vele manieren makkelijk te bereiken. Kom je met de auto, is ons kantoor vanaf de A2 en A59 via afslag 20 (Rosmalen) snel te bereiken. Rondom het pand is voldoende parkeerruimte. Ook het openbaar vervoer brengt je tot aan de voordeur: buslijn 6 kent een halte op 50 mtr van ons kantoor.

Wie zijn wij?

Forward Fiscalisten is een modern fiscaal advieskantoor dat organisaties en ondernemers op effectieve wijze deskundig adviseert bij (complexe) fiscale vraagstukken. Onze ervaren fiscalisten hebben een Big4 achtergrond, werken met korte communicatielijnen en 100% betrokkenheid. En dat tegen reële tarieven. Ontdekken welke fiscale kansen wij voor u verzilveren? Leg vrijblijvend contact voor een afspraak. 

 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×