De maand juni is traditioneel een drukke maand voor het team van Forward Fiscalisten. Juist daarom zijn we blij te melden dat onlangs onze kersverse collega Deborah Uzeel aan het team is toegevoegd! Een echte pro op het gebied van administratieve taken, die niet terugdeinst voor uitdagingen. Haar doelstelling? Administratie zo soepel en efficiënt mogelijk laten verlopen. Met een grote mate van nauwkeurigheid zorgt zij voor gestroomlijnde processen, voor klanten en collega’s. Kortom, een mooie aanwinst voor het team. Wij heten Deborah van harte welkom binnen Forward!

Fiscale Focus maakt alles mooier

De wereld verandert in hoog tempo, ook als het gaat om fiscale dienstverlening. Belastingvraagstukken worden steeds complexer en hebben tegelijkertijd steeds meer invloed op het bedrijfsresultaat en bijbehorende -risico’s. Met een ruime fiscale Big4-achtergrond en senior tax professionals, spreekt het team van Forward de taal van zowel ondernemers, (corporate) directies, bestuurders en vermogende particulieren. De specialisten van Forward werken voor honderden bedrijven, instellingen en organisaties (profit/ non-profit) door heel Nederland en daarbuiten. Van MKB tot beursgenoteerde bedrijven. Ook Quote 500 genoteerden weten de weg naar ons te vinden.

Oriënterend gesprek of een kritisch vergelijk?

Vrijblijvend kennismaken met een van de belastingadviseurs binnen Forward Fiscalisten? Stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. De fiscale specialisten van Forward staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×