Nog een fantastische nieuwe collega erbij deze maand: Rob Gerlings is vandaag gestart bij Forward Fiscalisten! Zijn fiscale ervaring en gedrevenheid om klanten professioneel te ondersteunen bij complexe fiscale vraagstukken, maken hem een zeer prettige aanwinst voor ons team. Rob kent een gestructureerde werkwijze, zoekt zaken tot op de bodem uit en heeft een onmetelijke passie voor fiscaliteit. Daarnaast kent hij een hoge mate van betrokkenheid en laten we dat nu een hele fijne eigenschap vinden binnen onze organisatie.

Rob, van harte welkom binnen het team en op naar een geweldige toekomst met elkaar!

Fiscale Focus maakt alles mooier

De wereld verandert in hoog tempo, ook als het gaat om fiscale dienstverlening. Belastingvraagstukken worden steeds complexer en hebben tegelijkertijd steeds meer invloed op het bedrijfsresultaat en bijbehorende -risico’s. Met een ruime fiscale Big4-achtergrond en senior tax professionals, spreekt het team van Forward de taal van zowel ondernemers, (corporate) directies, bestuurders en vermogende particulieren. De specialisten van Forward werken voor honderden bedrijven, instellingen en organisaties (profit/ non-profit) door heel Nederland en daarbuiten. Van MKB tot beursgenoteerde bedrijven. Ook Quote 500 genoteerden weten de weg naar ons te vinden.

Oriënterend gesprek of een kritisch vergelijk?

Vrijblijvend kennismaken met Rob of een van de andere 20 professionals binnen Forward Fiscalisten? Stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. De fiscale specialisten van Forward staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×