Een nieuwe maand, een nieuwe collega! Cindy Duif is deze maand bij Forward Fiscalisten begonnen als Office Manager! Met haar opgebouwde kennis en ervaring bij diverse zakelijk dienstverleners is Cindy een mooie aanwinst voor ons officemanagement team. Daarnaast is zij bekend met voorbereidende werkzaamheden binnen de aangiftepraktijk. Haar scherpe oog voor detail en het ontzorgen van klanten en collega’s passen 100% bij het dna van Forward Fiscalisten. Bovendien ontvangt ze iedereen ook nog eens met een glimlach op kantoor. We heten Cindy van harte welkom en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Fiscale Focus maakt alles mooier

De wereld verandert in hoog tempo, ook als het gaat om fiscale dienstverlening. Belastingvraagstukken worden steeds complexer en hebben tegelijkertijd steeds meer invloed op het bedrijfsresultaat en bijbehorende -risico’s. Met een ruime fiscale Big4-achtergrond en senior tax professionals, spreekt het team van Forward de taal van zowel ondernemers, (corporate) directies, bestuurders en vermogende particulieren. De specialisten van Forward werken voor honderden bedrijven, instellingen en organisaties (profit/ non-profit) door heel Nederland en daarbuiten. Van MKB tot beursgenoteerde bedrijven. Ook Quote 500 genoteerden weten de weg naar ons te vinden.

Oriënterend gesprek of een kritisch vergelijk?

Vrijblijvend kennismaken met een van de 20 fiscale professionals binnen Forward Fiscalisten? Stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. De belastingadviseurs van Forward staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×