Never a dull moment…

Forward Fiscalisten bruist van de energie en dat betekent dat je ons op verschillende plekken tegen kunt komen of… horen! Deze week maken we namelijk ons radio-debuut bij New Business Radio tijdens Business Update! Woensdag 30 januari schuiven Paul van den Tillaart en Freek van Wijk namelijk ’s ochtend om 11.15 uur aan in de studio in Hilversum en worden live geïnterviewd door Ron Lemmens. In het gesprek zullen we o.a. inzoomen op het verschil tussen een fiscalist en een accountant. Waarom heb je beide nodig als succesvol ondernemer? Tegelijkertijd geven we ook onze visie op de markt; wat maakt ons uniek en waarom weten steeds meer MKB’ers, maar ook mid-corporates ons te vinden?

Nieuwsgierig?

Stem dan woensdag 30 januari om 11.15u af op New Business Radio en beluister het interview. Ben je niet in de gelegenheid om het woensdag live te beluisteren? Geen probleem. Na woensdag zullen we hier de link publiceren, zodat je het interview ook kan terugluisteren als podcast. Beluister HIER DE PODCAST.

En als je ons dan toch beter wilt leren kennen, VOLG dan meteen onze wekelijkse posts via onze bedrijfspagina op Linkedin. Diverse fiscale tips, nieuwtjes en updates komen voorbij.

   

Als je niet kunt wachten om kennis te maken…

Ontdek dan vrijblijvend onze werkwijze en de fiscale kansen die we voor jou verzilveren. Leg bijvoorbeeld contact met Hans Pieter MulderJoep KorstenPaul van den TillaartFreek van Wijk of één van de andere Forward FiscalistenJe kunt ons ook een mail sturen via info@forwardfiscalisten.nl. Wij leggen dan z.s.m. contact.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×