Nieuwe collega 

Het jaar is koud een maandje onderweg en Forward Fiscalisten breidt al weer verder uit! A.s. vrijdag 1 februari start onze nieuwe collega Matthijs Elemans!

Matthijs is een fiscalist met ruime ervaring binnen het MKB(+) en een hoge dosis betrokkenheid. In zijn werkwijze zitten transparantie en efficiëntie verweven, waardoor hij als specialist 100% in ons team past. Na zijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg is hij zich al snel gaan focussen op het MKB(+) en ontdekte dat daar zijn roeping lag: Matthijs spreekt de taal van ondernemers en is bekend met de vele fiscale valkuilen en kansen voor DGA’s, aandeelhouders en (vermogende) particulieren. Zijn persoonlijke aanpak maakt hem aan tafel ook nog eens een prettige gesprekspartner.

Kennismaken

Wil je vrijblijvend kennismaken met Matthijs, stuur dan een mailtje en we plannen in februari gelijk een afspraak. Onze werkwijze ontdek je hier, inclusief onze kernwaardes. Niet alleen Matthijs, maar álle collega’s bij Forward Fiscalisten staan 100% voor je klaar.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×