685 bedrijven tot FD Gazelle gekroond in 2022

Voor de 19e keer wordt de titel ‘FD Gazelle’ uitgedeeld aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Forward Fiscalisten maakt dit jaar een kwartet compleet! Het is namelijk het vierde opeenvolgende jaar, dat we tot FD Gazelle zijn uitgeroepen. Iets waar we met het hele team ontzettend trots op zijn en waar we vooral ook onze klanten en businesspartners voor bedanken. Zij geven ons dagelijks het vertrouwen, waarmee we onze groei vol (fiscale) passie vorm geven met elkaar.      

Groei en ontwikkeling van ons fiscale team 

Niet alleen de financiële groei in omzet is van belang bij het verkrijgen van de FD Gazelle titel. Een belangrijk onderdeel wordt ook gevormd door groei van het (fiscale) team, met nieuwe gepassioneerde collega’s. Soms wrijven we nog eens in onze ogen om zeker te weten dat we het niet verkeerd zien. Inmiddels bestaat het volledige team van Forward Fiscalisten uit maar liefst 17 fiscalisten! Hiermee zijn we in staat om op (bijna) alle fiscale domeinen krachtig te adviseren, maar ook de implementatie in veel gevallen mee te begeleiden. Dit doen we zowel voor het MKB als corporate bedrijven (ook op interim basis).   

Vele bedrijven en ondernemers in NL zijn de afgelopen 8 jaar bekend geraakt met de pragmatische fiscale ondersteuning vanuit onze MKB/DGA praktijk en Corporate-/ International Tax praktijk. Maar ook onze gespecialiseerde teams op het gebied van o.a. BTW, M&A, Vastgoed, Bedrijfsoverdracht, Estateplanning, Familiebedrijven en Transfer Pricing worden veelvuldig ingeschakeld. Als onafhankelijke belastingadviesorganisatie brengen we scherpte aan, waarmee we belangrijke fiscale voordelen behalen en risico’s zoveel mogelijk beperken.    

Aantrekkelijk alternatief

Zonder klantrelaties geen nominatie, zonder toegewijde fiscalisten geen successen. Honderden MKB-bedrijven en meerdere bekende (beursgenoteerde) corporates hebben Forward Fiscalisten de afgelopen 8 jaar als aantrekkelijk (fiscaal) alternatief leren kennen voor de omvangrijke accountantskantoren, waar accountancy corebusiness vormt. Ultrakorte communicatielijnen, 100% focus op belastingadvies, zeer ruime fiscale (Big4) ervaring, transparante werkwijze en normale tarieven kenmerken onze stijl en DNA. Ook in 2023 gaan we vol energie de volgende stappen zetten in verdere groei en ontwikkeling.

Are you (also) ready to move Forward?

Ontdek in 2023 vrijblijvend onze werkwijze en de fiscale kansen die we voor MKB/DGA’s en Corporates verzilveren. Leg bijvoorbeeld contact met Hans Pieter MulderJoep KorstenPaul van den TillaartFreek van Wijk of één van de andere Forward Fiscalisten (088-1412400). Je kunt ons ook een mail sturen via info@forwardfiscalisten.nl. Wij leggen dan binnen 24 uur contact.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×