Bijzondere editie Prinsjesdag

Op dinsdag 20 september presenteerde het kabinet de Miljoenennota en het Belastingplan 2023. Wegens grootschalige verbouwing van het Binnenhof, werd dit jaar de Koninklijke schouwburg in Den Haag omgebouwd voor Prinsjesdag. Hier werd de Troonrede door de Koning uitgesproken. Niet alleen de locatie was deze Prinsjesdag (opnieuw) anders dan voorgaande jaren. Ook het feit dat er, voorafgaand aan Prinsjesdag, weinig was uitgelekt over de precieze maatregelen, maakte het een bijzondere editie.

Fiscale Maatregelen in 2023

Inmiddels zijn alle maatregelen voor 2023 bekend en hebben we alles voor je op een rijtje gezet in onze Prinsjesdagspecial. Zowel de Nederlandse als de Engelse versie kun je hier direct inzien en downloaden.

Klik hier voor de Prinsjesdagspecial in het Nederlands: Prinsjesdagspecial Belastingplan 2023 (Forward Fiscalisten)

Klik hier voor de Prinsjesdagspecial in het Engels: Budget Day Special 2023 (Forward Tax Lawyers)

Binnenkort een keer vrijblijvend kennis maken met Forward Fiscalisten?

We gaan graag het gesprek aan over de voordelen die we het MKB en corporates fiscaal bieden (virtueel of aan tafel). Met gespecialiseerde fiscale teams zorgen we bij honderden bedrijven en organisaties voor professionele onafhankelijke fiscale advisering én implementatie. Onze meerwaarde wordt direct duidelijk in een oriënterend gesprek. Wil je binnen 48 uur vrijblijvend kennismaken met Forward Fiscalisten, of direct aan tafel met een van onze 15 ervaren fiscalisten? Stuur dan een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. We plannen meteen een afspraak in.

Onze werkwijze ontdek je hier, inclusief kernwaardes. De fiscale specialisten van Forward staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×