Keep moving Forward…

Het einde van het jaar is alweer in zicht… nog 6 weken en we knallen 2021 in… Nou ja, met bubbels dan, want vuurwerk is dit jaar even niet mogelijk. Voordat het echter zo ver is, hebben we nog een mooi nieuwtje. Deze week groeit Forward Fiscalisten namelijk verder door met een nieuwe collega aan boord, die 100% past bij ons dna. Vol enthousiasme is Koen Sars gestart! Met een mooie achtergrond bij een big4-organisatie staat hij klaar om onze klanten professioneel fiscaal te begeleiden.  

Koen heeft zowel ervaring met fiscale begeleiding van corporate bedrijven als MKB/familiebedrijven. Na zijn studie fiscale economie aan de Universiteit van Maastricht heeft Koen een aantal jaren in Amsterdam gewerkt en verkiest nu het zuiden, op ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch. Uiteraard zal hij onze klanten door heel Nederland fiscaal adviseren.   

Wat Koen een prettige gesprekspartner maakt?

Hij is een goede luisteraar, analytisch sterk en heeft een prettige rustige manier van communiceren. Tel daar zijn concrete werkwijze en fiscale bagage bij op en er is sprake van een 100% match met Forward Fiscalisten. Wij verwelkomen Koen met veel plezier en zien uit naar een energieke en duurzame samenwerking. Welkom bij het team Koen!

Wil jij in 2021 -net als Koen- een nieuwe fiscale uitdaging aan gaan?

Wacht dan niet langer en leg contact. Forward Fiscalisten groeit. En dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar fiscaal talent, met de juiste inborst. Ontdekken of onze cultuur en toekomstplannen matchen met jouw ambitie(s)? Bekijk onze vacatures in hoofdlijnen en plan een kennismakingsgesprek. Wij beloven je dat dit verre van saai wordt…  

Kennismaken met onze nieuwe collega kan natuurlijk ook!

Heb je een fiscaal vraagstuk en wil je vrijblijvend kennismaken met Koen? Stuur dan een mailtje en we plannen binnenkort gelijk een afspraak. Onze werkwijze ontdek je hier, inclusief onze kernwaardes. Niet alleen Koen, maar álle collega’s bij Forward Fiscalisten staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw. We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via 088-1412400.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×