Forward Fiscalisten kijkt met veel plezier en trots terug op het georganiseerde Rainmakers evenement. Meer dan 100 klantrelaties waren woensdag 22 januari jl. aanwezig bij de interessante masterclass ‘succesvol ondernemen’ van Patrick Van der Pijl. Vanuit het concept ‘Gone in 60 minutes’ werd er in één uur tijd positief geprikkeld op ondernemerschap en het businessmodel dat je hiervoor gebruikt. De locatie waar alles zich afspeelde was inspirerend te noemen; Bernardus Golf & Memories in Cromvoirt. De after-movie kun je hier terugkijken:

Wie zijn de Rainmakers?

Rainmakers ‘s-Hertogenbosch is een initiatief van Forward Fiscalisten, Q-Concepts Accountancy Interim Advies, Financieringsfabriek, Snijders Advocaten en Marktlink Fusies & Overnames. Doelstelling is onderlinge kennismaking tussen (klant)relaties uit de regio. Daarnaast vullen de Rainmakers elkaar afzonderlijk op professionele wijze aan binnen het domein van financiële, juridische en fiscale dienstverlening.

Wil je de volgende keer ook een sessie van de Rainmakers bijwonen? Volg dan de bedrijfspagina van Forward Fiscalisten op linkedin

Kennismaken met Forward Fiscalisten

Kende je ons nog niet, maar heb je een fiscaal vraagstuk en wil je vrijblijvend kennismaken met Forward Fiscalisten? Stuur dan een mailtje en we plannen meteen een afspraak in. Onze werkwijze ontdek je hier, inclusief onze kernwaardes. Alle specialisten bij Forward Fiscalisten staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Meest gewaardeerde fiscale adviesorganisatie van NL

Forward Fiscalisten groeit en heeft als missie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde fiscale adviesorganisatie van NL. En dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar fiscaal talent, met de juiste inborst. Ontdekken of onze cultuur en toekomstplannen matchen met jouw ambitie(s)? Bekijk onze vacatures in hoofdlijnen en plan een kennismakingsgesprek. Wij beloven je dat dit verre van saai wordt en zien uit naar een ontmoeting! Bellen mag natuurlijk ook: 088-1412400. 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×