Keep moving Forward…

Net voordat we een fantastisch 2019 afsluiten, hebben we nog een gaaf nieuwtje… Het nieuwe jaar breiden we namelijk direct weer ons team uit! Meteen na de oliebollen en champagne op 1 januari verwelkomen we Marjon van den Hout! Een ervaren fiscalist, passend bij het dna van Forward Fiscalisten. 

Binnen het MKB-team voelt Marjon zich als een vis in het water. Naast een sterk fiscaal inhoudelijk karakter kent zij ook een hoge dosis betrokkenheid bij ondernemers. Na haar studie fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg is Marjon zich al snel gaan focussen op de MKB-praktijk.

Wat Marjon een prettige gesprekspartner maakt?

Ze spreekt de taal van ondernemers en is in de breedte bekend met de vele fiscale valkuilen en kansen voor DGA’s, aandeelhouders en (vermogende) particulieren. Tel daar haar no-nonsense werkwijze bij op en er is sprake van een 100% match met Forward Fiscalisten. Wij zien dan ook uit naar een energieke en duurzame samenwerking. Welkom bij het team Marjon!

Wil je in 2020 -net als Marjon- een nieuwe fiscale uitdaging aan gaan?

Wacht dan niet langer en leg contact. Forward Fiscalisten groeit. En dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar fiscaal talent, met de juiste inborst. Ontdekken of onze cultuur en toekomstplannen matchen met jouw ambitie(s)? Bekijk onze vacatures in hoofdlijnen en plan een kennismakingsgesprek. Wij beloven je dat dit verre van saai wordt…  

Kennismaken met onze nieuwe collega kan natuurlijk ook!

Heb je een fiscaal vraagstuk en wil je vrijblijvend kennismaken met Marjon? Stuur dan een mailtje en we plannen in januari gelijk een afspraak. Onze werkwijze ontdek je hier, inclusief onze kernwaardes. Niet alleen Marjon, maar álle collega’s bij Forward Fiscalisten staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×