tekst bron: www.ondernemenindenbosch.nl

In november 2019 ontvingen maar liefst 30 bedrijven uit Den Bosch en omstreken een FD Gazellen Award; de prijs voor de snelst groeiende bedrijven van het land. Op 13 februari 2020 werden de winnaars op het Stadhuis ontvangen voor een informele ontbijtbijeenkomst.

Bedrijven in het zonnetje

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen award uit aan de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor een FD Gazellen award als zij behoren tot de snelste groeiers in hun grootteklasse, gemeten over de afgelopen drie jaar. De verkiezing heeft veel status in het bedrijfsleven en is voor bedrijven een mooi middel om zichzelf in het zonnetje te zetten. Als gemeente ‘s-Hertogenbosch doen we daar graag aan mee door de winnaars van een FD Gazellen Award een ontbijt aan te bieden op het Stadhuis. Dit is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie geworden en is tevens een goede gelegenheid voor de gemeente om in contact te komen (en te blijven) met deze groep snelle groeiers.

10 nieuwe winnaars in 2019

Van de 30 winnaars uit Den Bosch en omstreken, waren er veel ‘bekende gezichten’: bedrijven die al jaren op rij een FD Award in de wacht weten te slepen. Daarnaast mochten we dit jaar ook 10 nieuwe Bossche winnaars verwelkomen. Dit zijn: AdChieve, Alba Concepts, Boekel AGF Horecagroothandel, CIMT, Exsell, Forward Fiscalisten, Intracto, Loyal Interim, ProDVX en Red Tax. Twee van hen, Ruud Robeerst van Loyal Interim en Dennis van der Horst van Exsell, hebben zich tijdens het ontbijt aan de rest van de groep voorgesteld. Verder stond de ochtend in het teken van kennismaken in informele sfeer. De winnende bedrijven zijn namelijk weliswaar actief in verschillende sectoren, waaronder retail, accountancy, detachering en IT, maar hebben wat betreft hun bedrijfsactiviteiten en omvang toch het nodige gemeen.

Dit artikel is terug te vinden via https://www.ondernemenindenbosch.nl/actueel/bossche-gazellen-ontbijt-2020

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×