We stonden al even te popelen, maar nu kunnen we het officieel melden… 

Met fiscale krachtpatsers Arno van Houtum en Bianca Broumels-Schouw zet Forward Fiscalisten een volgende stap in haar groeiambitie en kan haar cliënten nog breder van dienst zijn. Beide fiscalisten hebben een omvangrijk trackrecord en hebben de laatste jaren o.a. bij big4 kantoren hun fiscale expertise uitgebreid.

Volwaardige partner voor uw fiscale vragen

Deze twee doorgewinterde professionals zorgen ervoor dat we met 11 medewerkers doorgroeien naar een volwaardige speler in de markt, die zich richt op MKB+ en mid-corporate bedrijven. Arno en Bianca zijn ervaren allround fiscalisten én kennen ook hun eigen specialismes. Zo worden cliëntvragen over sociale zekerheid en grensoverschrijdend wonen & werken professioneel en vol passie door Bianca opgepakt. Met Arno bieden we fiscaal topadvies op het gebied van (o.a.) grensoverschrijdende vennootschapsbelasting, belastingplanning, M&A / due diligence en herstructurering.

Wij heten Arno en Bianca van harte welkom binnen onze organisatie en zien er samen met hen naar uit om uw (complexe) fiscale vraagstukken op te pakken!

Focus & aandacht

De moderne aanpak van Forward Fiscalisten wordt door steeds meer organisaties en bedrijven opgemerkt. We focussen met aparte teams op specifieke branches en doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan familiebedrijven, vastgoed of de zorgsector. Hierdoor verstaan we de taal, waardoor we vanuit kennis over uw branche of bedrijfsvorm snel to-the-point kunnen komen met een passende oplossing. Met zeer korte communicatielijnen, een hoog kennisniveau en aantrekkelijke tarieven zijn we een wendbare partij die fiscale kansen voor u verzilvert en risico’s beperkt.

Onze werkwijze ontdekken en vrijblijvend kennismaken? Wij ontvangen u graag op een van onze kantoren in Tilburg of ’s-Hertogenbosch.

Voor vragen kunt u contact leggen Freek van Wijk (freek@forwardfiscalisten.nl, 06-21864599)
www.forwardfiscalisten.nl
info@forwardfiscalisten.nl

 

 

 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×