Tijden veranderen, kennissessies ook! Het concept ‘Gone in 60 minutes’ was donderdag 29 december jl. weer een daverend succes! In slechts 60 minuten tijd werd een volle zaal met ondernemers & investeerders op Hockeyclub Den Bosch donderdag jl. bijgepraat over VASTGOED, vanuit fiscaal, juridisch en financieel perspectief. Naast Forward Fiscalisten namen Q-Concepts, Snijders, Clavis, Marktlink en Wielen de Leeuw deel aan deze moderne interessante kennissessie voor ondernemers.

Enkele reactie van de vele aanwezigen;

“Een moderne manier van kennisoverdracht, die prikkelt en concreet verder helpt.”

“De presentaties waren super kort en bondig, geen ellenlange presentaties, maar direct to-the-point. Voor herhaling vatbaar.”

“Hoewel genoeg ervaring met vastgoed, heb ik vandaag meerdere nieuwe inzichten opgedaan, waarmee ik aan de slag moet.” 

Op de hoogte blijven van fiscale nieuwtjes of geïnteresseerd in de ontwikkelingen bij Forward Fiscalisten? VOLG onze bedrijfspagina en wij houden je op de hoogte!

Gone in 60 Minutes’ continues in 2019!

In de tussentijd nieuwsgierig naar een modern alternatief voor fiscaal advies, naast (next) Big4-kantoren? Maak vrijblijvend een afspraak met Forward Fiscalisten! Wij ontvangen je met 100% aandacht op ons nieuwe kantoor aan de Reitscheweg 53 in ‘s-Hertogenbosch. Bel of mail ons voor een gesprek aan tafel.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×