Fiscale actiepunten

Met het einde van het jaar in zicht, is dit een mooi moment om na te gaan of je op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Sommige zaken kunnen niet wachten tot 2021, terwijl andere zaken juist om uitstel tot in het nieuwe jaar vragen. In ieder geval zijn er diverse veranderingen die om aandacht vragen. De meest actuele tips en aandachtspunten voor 2021 zijn gebaseerd op het pakket Belastingplan 2021 en eerdere wetsvoorstellen.

>100 kleine en grotere fiscale tips

Klik op Forward Fiscalisten Special Eindejaars Belastingtips 2020-2021

Oriënterend gesprek of een kritisch vergelijk?

We gaan graag het gesprek aan over de voordelen die we jou en/of je bedrijf bieden t.o.v. je huidige situatie (virtueel of aan tafel). Met gespecialiseerde fiscale teams verzorgen we bij honderden bedrijven en organisaties voor professionele onafhankelijke fiscale ondersteuning. Onze meerwaarde wordt direct duidelijk in een oriënterend gesprek. Wil je vrijblijvend kennismaken met Forward Fiscalisten? Stuur een mail naar info@forwardfiscalisten.nl of leg contact via 088-1412400. We plannen meteen een afspraak in. Onze werkwijze ontdek je hier, inclusief onze kernwaardes. De fiscale specialisten van Forward staan 100% voor u klaar. Iedere dag opnieuw.

Forward Fiscalisten als netwerkorganisatie 

Met een netwerk van meer dan 150 modern ingerichte businesspartners in alle grote steden, helpen we vele relaties op locatie ook aan de juiste contacten als het bijv. gaat om een goede notaris, accountant, advocaat, corporate finance adviseur, vermogensbeheerder, financieel planner of pensioenadviseur. Onze doelstelling? Het kosteloos verbinden en bevorderen van onderlinge contacten tussen klanten en/of businesspartners, zodat ook op dit vlak toegevoegde waarde ontstaat. 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×